مواد لازم:
1.روغن زیتون - به اندازه کافی
2.قارچ خرد شده –نیم کیلوگرم
3.پیاز متوسط خرد شده – یک عدد
4.سیر رنده شده – یک حبه
5.تخم مرغ آب پز و خرد شده – 4 عدد
6.شوید خرد شده – یک چهارم پیمانه
7.سس مایونز – نصف پیمانه
8.سس خردل – یک قاشق غذا خوری
9.آب لیموی تازه – 2 قاشق مربا خوری
10.نمک و فلفل – به اندازه کافی
طرز تهیه:
1.در ماهیتابه بزرگی 3-2 قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید و قارچ ها را به مدت 12تا 15 دقیقه تفت دهید تا آب آن خشک شود.سپس آن را در کاسه مناسب خالی کنید.
2. در همان ماهیتابه 2 قاشق غذا خوری روغن بریزید و به مدت 13-10 دقیقه پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.مواد را به قارچ اضافه کنید.سپس شوید و تخم مرغ خرد شده را نیزبه آن اضافه کنید.
سس ها و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.به سالاد نمک و فلفل اضافه کنید.