0

مشکل در نصب ویندوز

alirezarazmjo
alirezarazmjo
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

مشکل در نصب ویندوز

سلام من قبلا ویندوز 10 روی سیستمم نصب کردم الان فرمت کردم و میخوام دو باره نصب کنم اما در موقه نصب به 46% که میرسه دیگه جلو نمیره و بعد ارور 0x80070017 اینم بگم همین سی دی همین الان روی سیستم دیگه نصب میشه اما روی سیستم من نه کمک کنید
شنبه 5 دی 1394  11:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya amirali123 soheyl53
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:مشکل در نصب ویندوز

با سلام

خدمت دوست عزیز

به نظر من اشکال از دی وی هستش .. درسته که میگین در سیستم دیگه نصب میشه ولی برای این که مطمئن بشین یک ویندوز دیگه ( دی وی دیگه ) رو هم امتحان کنید ..

چون قبلا برای من هم این مشکل پیش اومده حتی شده بود 3 تا سی دی ویندوز رو من امتحان کردم موقع ورود به میط آبی دیگه ادامه نمیداد ولی یک سی دی جدید رو گرفتم نصب کردم البته قبلش توسط بوت سی دی یه فرمت کردم بعد نصب کردم و نصب شد ... البته برای سیستم ویندوز xp بود ..

حال کاری که برای من پیش اومده بود رو گفتم شاید دلیل نصب نشدن برای شما یه پیز دیگه باشه

موفق باشین

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 6 دی 1394  12:09 AM
تشکرات از این پست
siryahya parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با عرض سلام و ادب

با تشکر از دوست خوبم amirali123

بله به احتمال زیاد مشکل از دیسک ویندوز هست و اگر روی سیستم های دیگر این دیسک کار میکرد پس دستگاه dvd درایو شما ضعیف شده است پیشنهاد میکنم از طریق یک dvd درایو دیگر چه اکسترنال و یا اینترنال مجددا اقدام به نصب ویندوز نمایید به احتمال بسیار زیاد مشکل برطرف میشود .

موفق باشید

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
یک شنبه 6 دی 1394  8:14 AM
تشکرات از این پست
amirali123
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

سلام

نه به دی وی دی رام جدید نیازه نه هارد اکسترنال نه چیز دیگه !

فقط به چند تا نرم افزار و یه فلش نیاز داری !

اول با nero یا ashampo یه ایمیج از دی وی دیت بگیر ؛ خودت امتحان کن اگه دی وی دیت ضعیف بود بده یکی از دوستات بگیره!

به باید با ایمیج دی وی دی یک bootable usb  بسازی ؛ واسه اینکار یه فلش که پیشنهاد میکنم ۸ یا بیشتر باشه بردار و با نرم افزارهایی مثل (پیشنهاد من ‌yumi ) یا rufus ( که با یومی یکم سخته ولی بهتر جواب میده) ایمیجتو بوت کن رو فلش .

بعد فلشا میزاری تو سیستم و ریست میکنی به محض اینکه صفحه روشن شد delete رو میزنی ؛ میری تو boot frequency بعد شاخه‌ی boot per... همونجا که فرست بود(first boot device) و اینا داره ؛ بزارش رو usb سیو کن و رست کن بعدم راحت و با حداکثر سرعت ویندوزتو نصب کن !!!!

موفق باشی

پنج شنبه 17 دی 1394  3:04 PM
تشکرات از این پست
soheyl53
soheyl53
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 53

داداش حرف شما متین ولی بی زحمت با تجربه‌ی کافی سعی کن نطر بدی !

من سه ساله کلا بدون دی وی دی ویندوز نصب میکنم تا حالام دیویدی رام از کسی نگرفتم !

سوتفاهم نشه ها ؛ شما کارت درسته

پنج شنبه 17 دی 1394  3:09 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول soheyl53

داداش حرف شما متین ولی بی زحمت با تجربه‌ی کافی سعی کن نطر بدی !

من سه ساله کلا بدون دی وی دی ویندوز نصب میکنم تا حالام دیویدی رام از کسی نگرفتم !

سوتفاهم نشه ها ؛ شما کارت درسته

با عرض سلام و ادب

دوست عزیز بنده حدود چند سال هست که خدمات کامپیوتری دارم و روزانه تعداد زیادی مشتری و تقریبا خدا را شکر از مسائل مربوط آگاهی دارم .

نصب کردن ویندوز از طریق فلش همان طور که خودتان هم میدانید کار بسیار ساده ای است .

شما ابتدا سوال را کاملا بخوانید .

منظور این دوستمان الآن dvd ویندوز هست نه این که طریقه ی نصب ویندوز از طریق dvd و یا فلش ایشون میخواهند دلیل نصب نشدن ویندوز را بدانند که چیست نه این که طریقه ی نصب ویندوز را و همان طور که خودتان هم میدانید دو دلیل اصلی وجود دارد یکی مشکل خود dvd و یکی دیگر مشکل از درایور .

لطفا قبل از راهنمایی به دوستان سوال را دقیقا بخوانید .

با تشکر از همراهیتان

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
دوشنبه 21 دی 1394  7:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها