مجله آشپزی مثبت: سالاد آلوقیسی و بلغور یک سالاد متفاوت با طعمی خاص است. طعمی که شاید تا حالا تجربه نکرده باشید. این سالاد به خاطر داشتن بلغور و مواد دیگر بهعنوان یک شام سبک و مقوی استفاده میشود.
مواد لازم براي 6 نفر
-
2 پیمانه بلغور گندم
-
2 /1 1 پیمانه آب
-
4 /3 پیمانه آبلیمو
-
4 /1 پیمانه آبپرتقال
-
2 ق س عسل
-
1 ق چ پوست لیموی رنده شده
-
1 ق چ پودر زیره
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
2 /1 ق ج پودر دارچین
-
2 /1 پیمانه روغنزیتون
-
1 پیمانه آلو قیسی
-
1 پیمانه پرتقال خرد شده
-
3 /1 پیمانه نعنای تازه خرد شده
-
3 /1 پیمانه جعفری تازه خرد شده
-
3 /1 پیمانه گشنیز تازه خرد شده
-
3 /1 پیمانه پیاز خرد شده
-
1 پیمانه مغز پسته
طرز تهیه:
1. ابتدا بلغور را به مدت 1 ساعت خیس کنید. در یک قابلمه بلغور را با آب و 2/1 پیمانه آبلیمو بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بلغور بپزد، سپس آن را از روی حرارت بردارید. آلو را بعد از شستن و شو در یک کاسه خیس کنید.
2. آبپرتقال را همراه با بقیه آبلیمو، عسل، پوست لیموی رنده شده،پودر زیره، دارچین و مقدار لازم نمک ، فلفل و روغن زیتون داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده و سس سالاد آماده شود. سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
3. حالا در یک ظرف مناسب بلغور پخته، آلو، تکههای پرتقال، نعنا، گشنیز، جعفری ، پیاز خرد شده و مغز پسته را باهم مخلوط کنید. سسی را هم که آماده کردهاید روی مواد بریزید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را سرو کنید.