مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ زده شده ۲ عدد
مغز پسته ۱۰۰ گرم
شکر پودری یک پیمانه ی ۱۵۰ گرمی
روغن آفتابگردان یک پیمانه ی ۱۵۰ گرمی
عصاره وانیل (در صورت استفاده از وانیل پودری یک چهارم ق چایخوری استفاده کنید) یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری و آرد ساده ۲ پیمانه ی ۱۵۰ گرمی
نمک یک دوم قاشق چایخوری
ماست ۲ پیمانه ی ۱۵۰ گرمی معادل ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آیسینگ:
ماست یک پیمانه یا ۱۵۰ گرم
انار دانه شده یک دوم از یک عدد انار
آب انار کمی برای تزئین آیسینگ
شکر پودری ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و روشن کنید. از پیمانه ی ۱۵۰ گرمی که ماست را با آن پیمانه کردید برای پیمانه کردن مابقی مواد استفاده کنید. ابتدا پسته ها را در آسیاب یا بلندر پودر کنید. شکر پودری و روغن را در کاسه ی بزرگی ریخته و با همزن برقی در حدود ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.
تخم مرغها را در کاسه ای جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا پف کنند و کرم رنگ شوند. سپس آرام آرام تخم مرغهای زده شده و عصاره ی وانیل را به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله ۳۰۰ گرم ماست را به این مخلوط اضافه کرده و با کفگیر فُلد کنید و فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر پسته را نیز به مخلوط اضافه کرده و خمیر را در حد ترکیب شدن هم زده و فُلد کنید.
یک قالب ۲۰ سانتی متری را روغن زده و آرد بپاشید و یا اینکه بجای آرد پاشیدن ته قالب کاغذ روغنی بیندازید. سپس خمیر را قاشق قاشق داخل قالب بریزید و برای مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید. پس از اتمام ۵۰ دقیقه با یک خلال چوبی که در مرکز کیک فرو می برید از پختن کیک مطمئن شوید. اگر خلال چوبی تمیز بیرون بیاید کیک پخته است. آنرا از فر خارج کرده و روی قفسه ی سیمی قرار دهید تا خنک شود. بعد از ۱۰ دقیقه کیک را از قالب درآورده و برای ۱ تا ۳ ساعت بطور مستقیم روی قفسه ی سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه کرم آیسینگ:
شکر پودری را در کاسه ای الک کنید. ماست را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بصورت کرم غلیظ و یکدستی درآید. غلظت کرم باید در حدی باشد که وقتی روی کیک می ریزیم به آرامی روی دیواره ها سرازیر شود و حرکت کند و زیاد سفت نباشد. اگر ماست مورد استفاده ی شما بیش از حد آبکی و شُل است می توانید آنرا برای ۱ تا ۲ ساعت روی یک تنظیف بریزید و در سبدی روی یک ظرف گود قرار دهید تا آب اضافی آن جدا شود.
مونتاژ:
پس از اطمینان از خنک شدن کیک بطور کامل، این کرم را روی سطح بالایی کیک بریزید و به آرامی و با کمک قاشق کرم را به سمت پایین و دیواره های کیک هدایت کنید. اگر کرم بیش از حد شل است زیر کیک یک قفسه ی سیمی قرار دهید تا کرم اضافی از طریق آن خارج شود.