مواد لازم:
1.کره با دمای اتاق – 7 قاشق غذا خوری
2.پودر کاکائو – یک قاشق غذا خوری
3.فندق خرد شده – یک پیمانه
4.شکلات – 90 گرم
5.تخم مرغ – 6 عدد
6.نمک – یک چهارم قاشق مربا خوری
7.شکلات صبحانه مانند نوتلا – 400 گرم
8.اسپرسو – 2 قاشق غذا خوری
9.پودر قند – به میزان کافی
10.خامه –به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
1.فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2. قالب مناسب فنری به اندازه 22 در7 را با 2 قاشق غذا خوری کره چرب کنید و با پودر کاکائو کناره ها و سطح آن را آغشته کنید.
2. فندق را تفت دهید و کمی خرد کنید.
3.شکلات را به سبک بن ماری ذوب کنید.
4.سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید، نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
5. بقیه کره را با شکلات صبحانه.اسپرسو،زرده تخم مرغ،فندق و شکلات آب شده مخلوط کنید.یک چهارم از سفیده را به مواد اضافه کنیدو هم بزنید سپس بقیه سفیده را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید.مواد را بیش از حد هم نزنید.
مواد را در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه بپزید.این کیک پس از پخت کمی حالت خیسی خواهد داشت .هنگامی که از فر خارج شود پف کرده است اما با خنک شدن اندازه آن کم می شود .
6. کیک را می توان با خامه و پودر قند یا به دلخواه تزیین کرد.