وب سایت آکا ایران: این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود. این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
مواد اولیه:
-
گوشت (خورشتی و بدون چربی) 200گرم
-
گردو 50گرم
-
سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده) 1پیمانه
-
پیاز (خلالی شده) نصف پیمانه
-
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
-
رب انار (ترش) 2قاشق غذاخوری
-
آب نصف پیمانه
-
آب انار (ترش) 2قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می شود.
1)این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته میشود.
2)این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
3)به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میکنند.
4)برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه میکنند.
5)این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.