#اسنک_تخم_مرغ
تخم مرغ 2 عدد
نان تست 2 عدد
روغن یا کره به مقدار لازم
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با استفاده از لیوان بخش میانی نان تست را قالب بزنید و خارج کنید.
پس از اینکه روغن داغ شد نان ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید نان برشته و طلایی شود.
نان را برگردانید و 1 تخم مرغ کامل را داخل گودی نان بریزید ، کمی صبر کنید تا تخم مرغ بسته و آماده شود ( با این روش تخم مرغ عسلی خواهید داشت ).
اگر میخواهید دو طرف تخم مرغ پخته شود میتوانید همزمان با قرار دادن نان در ماهیتابه تخم مرغ را اضافه کنید و پس از اینکه یک طرف پخته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و سرخ شود سپس سرو کنید.