مواد لازم:
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 1 حبه رنده شده
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تخم گشنیز: 4 تا 5 عدد
شنبلیله: 1 قاشق غذاخوری سرصاف
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری پر
آب: 1 پیمانه
نان خشک خرد شده: باندازه 2 بشقاب پر شده
روغن: 2/1 پیمانه
طرز تهیه
مرحله 1 - پیاز را خلالی کرده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلائی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و شنبلیله اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله 2 - رب گوجه را اضافه کرده و تفت داده، سپس آب را افزوده و کمی هم زده تا مواد یکدست شوند، بعد نان های خشک را که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده اید اضافه کنید و سریع مخلوط نموده، در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با ترشی سرو نمائید.
نکات
بجای تخم گشنیز می توانید از 2/1 قاشق چایخوری پودر گشنیز استفاده کنید.
مقدار آب باید باندازه ای باشد که مواد یکدست شود و باعث شود نان ها مقداری نرم شوند. این غذا بدون آب می باشد.
مقدار آب بستگی به خشکی و نرمی نان دارد، اگر خشک تر بخواهید آب را کمتر و اگر نرم تر بخواهید، مقدار آب را کمی بیشنر کنید.