0

غذای محلی(نان جوش) واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان- تبیان زنجان مواد لازم: پیاز: 1 عدد متوسط سی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

غذای محلی(نان جوش) واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان- تبیان زنجان مواد لازم: پیاز: 1 عدد متوسط سی

غذای محلی(نان جوش)

 

 

تبیان زنجان

 

مواد لازم:

پیاز: 1 عدد متوسط

سیر: 1 حبه رنده شده

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

تخم گشنیز: 4 تا 5 عدد

شنبلیله: 1 قاشق غذاخوری سرصاف

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری پر

آب: 1 پیمانه

نان خشک خرد شده: باندازه 2 بشقاب پر شده

روغن: 2/1 پیمانه

طرز تهیه

مرحله 1 - پیاز را خلالی کرده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلائی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و شنبلیله اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 2 - رب گوجه را اضافه کرده و تفت داده، سپس آب را افزوده و کمی هم زده تا مواد یکدست شوند، بعد نان های خشک را که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده اید اضافه کنید و سریع مخلوط نموده، در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با ترشی سرو نمائید.

نکات

بجای تخم گشنیز می توانید از 2/1 قاشق چایخوری پودر گشنیز استفاده کنید.

مقدار آب باید باندازه ای باشد که مواد یکدست شود و باعث شود نان ها مقداری نرم شوند. این غذا بدون آب می باشد.

مقدار آب بستگی به خشکی و نرمی نان دارد، اگر خشک تر بخواهید آب را کمتر و اگر نرم تر بخواهید، مقدار آب را کمی بیشنر کنید.

جمعه 27 آذر 1394  11:35 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها