#ته_دیگ_دو_طرفه_پذیرایی
این ته دیگ با همون مواد لازم تهچین تهیه میشه اما تو قطر نازک توی ماهیتابه 2 طرفه پهن میشه.این ته دیگ برای گذاشتن کنار پلو توی مهمونی هاتون خیلی راحت و خوشمزه و مجلسیه که همه به راحتی ازش استفاده میکنن.چون بعضی ها با اینکه زیر برنج تهیه کنن مشکل دارن من این رسپی رو قرار دادم تا امتحانش کنین و مشتری شین. دو عدد زرده تخم مرغ...یک استکان ماست....دو ق گلاب....نصف استکان روغن....نصف استکان زعفران دم کرده.چهار الی پنج پیمانه پلوپز هم پلوی ابکش شده.همه رو باهم مخلوط میکنیم.و توی ماهیتابه دو طرفه یا هر قابلمه ی دیگه میریزیم.بعد یه طرفش طلای شد برمیگردونیمش ...تا اون ورشم طلایی شه باشعله ملایم.طرف دیگه شد دم میکنیم