رولت مرغ و اسفناج
سینه مرغ رو بکوبید تا نرم و پهن بشه،مثل شنیسل مرغ،بعد آگه دوست داشتید میتونید چند ساعتی با ابلیمو،روغن،پیاز،روغن زیتون،زعفران،نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید تقریبا 2 ساعتی تو همین حالت باشه،حالا اسفناج رو شسته،و بزارید بپزه و نیازی به اضافه کردنه اب حین پخت نیست.وقتی پخت بزارید آب اضافه بره،و با کره و پودر سیر ، نمک و فلفل تفت بدید،در اخر زرشک بریزید،بزارید سرد بشه ،سینه مرغ مزه دار شده رو روی سلیفون پهن کنید،
اسفناج رو میریزید و گردو هم خرد کنید و در آخر پنیر گودا یا پیزا پیتزا هم بریزید و و مرغ رو به شکل رولت بپیچید و با نخ یا خلال دندون ببندیدنش،بعد رولت رو اول در ارد سفید بعد تخم مرغ و بعد ارد سوخاری بغلتونید،یه ظرف نچسب توش روغن ریخته طوری که روی مرغ رو کامل بگیره.بزارید با شعله کم ،سرخ بشه.مواد داخل رولت کاملا سلیقه ایه،و واقعا جز غذاهای خوشمزس،حتما امتحان کنید.