مواد لازم:
ميگو / يك كيلو
تخم مرغ/ 3 عدد
گوجه فرنگي/ 300 گرم
خامه/ 150 گرم
روغن زيتون/ يك قاشق غذاخوري
ماءالشعير/ يك عدد
پياز متوسط/ يك عدد
سير/3 حبه
نمك و فلفل/ به ميزان لازم
طرز تهيه:
پس از اين كه ميگوها را تميز كرديم، در ظرف محتوي ماءالشعير 12 ساعت مي خوابانيم. گوجه ها را رنده كرده و داخل ماهيتابه مي ريزيم و يك قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه مي كنيم. وقتي آب گوجه كشيده شد، تخم مرغ را در ظرفي جدا شكسته و خوب هم مي زنيم و به مواد اضافه مي كنيم و در آخر خامه را با آن مخلوط كرده و حاصل كار را كنار مي گذاريم. سير و پياز را خرد كرده، در روغن زيتون سرخ مي كنيم و وقتي طلايي شد، ميگو را به آن اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم. سپس در ظرفي پهن، ميگو را كشيده و سسي كه از قبل تهيه كرده ايم را روي آن پخش مي كنيم.
ماءالشعير در اين غذا هم باعث تردي ميگو مي شود و هم به آن مزه مي دهد. همچنين بوي بد ميگو را مي گيرد.