0

خوراك ميگو ايتاليايي

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

خوراك ميگو ايتاليايي

خوراك ميگو ايتاليايي

 

خوراك ميگو ايتاليايي

 

 مواد لازم:

 ميگو / يك كيلو

تخم مرغ/ 3 عدد

گوجه فرنگي/ 300 گرم

خامه/ 150 گرم

روغن زيتون/ يك قاشق غذاخوري

ماءالشعير/ يك عدد

پياز متوسط/ يك عدد

سير/3 حبه

نمك و فلفل/ به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

 پس از اين كه ميگوها را تميز كرديم، در ظرف محتوي ماءالشعير 12 ساعت مي خوابانيم. گوجه ها را رنده كرده و داخل ماهيتابه مي ريزيم و يك قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه مي كنيم. وقتي آب گوجه كشيده شد، تخم مرغ را در ظرفي جدا شكسته و خوب هم مي زنيم و به مواد اضافه مي كنيم و در آخر خامه را با آن مخلوط كرده و حاصل كار را كنار مي گذاريم. سير و پياز را خرد كرده، در روغن زيتون سرخ مي كنيم و وقتي طلايي شد، ميگو را به آن اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم. سپس در ظرفي پهن، ميگو را كشيده و سسي كه از قبل تهيه كرده ايم را روي آن پخش مي كنيم.

ماءالشعير در اين غذا هم باعث تردي ميگو مي شود و هم به آن مزه مي دهد. همچنين بوي بد ميگو را مي گيرد.

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  9:55 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها