0

خوراك دريايي در سبد سيب زميني |غذای چینی|

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

خوراك دريايي در سبد سيب زميني |غذای چینی|

 

خوراك دريايي در سبد سيب زميني |غذای چینی|

 

خوراك دريايي در سبد سيب زميني |غذای چینی|

 

مواد لازم :

ماهي 500 گرم

ميگو تاره 500 گرم

نخود فرنگي 250 گرم

روغن 1 فنجان

زنجبيل 2 قاشق مرباخوري

فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد

سس چيني 2 قاشق سوپخوري

سس ميگو 2 قاشق مرباخوري

سيب زميني 200 گرم

آرد ذرت 0.25 فنجان

 

طرز تهيه :

سبد هاي سيب زميني را مي توانيد آماده نموده و خنك كنيد و در كاغذ فويل يا مشماع بپيچيد و در جاي خشكي بمدت 4 روز نگهداري كنيد و هنگام سرو غذا آن را بمدت 10 دقيقه در فر با حرارت متوسط گرم كنيد , براي درست كردن سبدهاي سيب زميني از سبد ها مخصوص كه تصويري كه تصوير آن در پايين صفحه نمايان است استفاده مي شود كه شما مي توانيد از فروشگاهها تهيه كنيد همچنين مي توانيد از دو صافي فلزي به قطرهاي 9 و 7 سانتي متر استفاده كنيد .

ماهي را به قطعات كوچك ببريد , ميگو ها را تميز كرده و بشوئيد , سر و ته نخود فرنگي ها را ببريد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و فيله ماهي و زنجبيل را بمدت 2 دقيقه در آن تفت دهيد , ميگو , فلفل و نخود فرنگي را افزوده و بهم بزنيد تا ميگو ها بپزند سپس سسها را اضافه كرده و مخلوط كنيد و آن را با قاشق در سبد هاي سيب زميني بريزيد .

 

طرز تهيه سبد سيب زميني :

مرحله 1 :

سيب زميني ها را پوست كنده و درشت رنده كنيد و با آب سرد پسته و كنار بگذاريد تا آب آنها برود سپس با آرد ذرت مخلوط نماييد . دو صافي را با روغن چرب كنيد و حدود يك چهارم از سيب زميني هاي رنده شده را كف صافي بزرگتر قرار داده و فشار دهيد .

مرحله 2 :

صافي كوچكتر را روي سيب زميني ها گذاشته و دسته هاي دو صافي را سفت با هم نگه داريد و در روغن داغ فراوان فرو كرده و سرخ كنيد تا طلايي شوند و بهم بچسبند , اين كار را با باقي سيب زميني ها تكرار كرده و 4 سبد درست كنيد و انها را در فر با حرارت متوسط گرم كنيد .

 

طرز تهيه سس چيني:

لوبيا , پياز و سير پوره شده را با هم مخلوط كنيد

طرز تهيه سس ميگو:

شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  9:50 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

خوراك دريائي و سبزيجات |چینی|

 

خوراك دريائي و سبزيجات |چینی|

 

خوراك دريائي و سبزيجات |چینی|

 

مواد لازم :

ميگو تاره 250 گرم

گوشت سينه مرغ بدون پوس 250 گرم

شكر 0.25 قاشق مرباخوري

آرد ذرت 1 قاشق مرباخوري

ذرت كنسرو شده 425 گرم

پياز سبز 3 عدد

قارچ كنسرو شده 150 گرم

هندوانه 1 عدد

آب مرغ 0.5 فنجان

روغن كنجد 1 قاشق مرباخوري

سس قارچ 1 قاشق مرباخوري

 

طرز تهيه :

ميگو ها و سينه مرغ را تميز كرده و خرد كنيد و انها را با شكر و آرد ذرت مخلوط كنيد . ذرتها را از وسط طول آنها نصف كرده و پيازچه ها را به قطعات 4 سانتي متري خرد كنيد . ذرتها , قارچها , هويج و آب مرغ را در قابلمه اي ريخته و بمدت 2 دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كرده و آب سبزيجات را نگه داريد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و ميگو و سينه مرغ را تفت دهيد تا نرم شوند .

 روغن اضافي ماهيتابه را خارج كرده و يك قاشق غذا خوري باقي بگذاريد و گرم كنيد. سس قارچ و روغن كنجد را با دو قاشق غذا خوري از آب سبزيجات در ماهيتابه ريخته و مرغ , ميگو , مخلوط سبزي و پيازچه را بيافزاييد و بمدت يك دقيقه بهم بزنيد , مخلوط روغن و كنجد را افزوده و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. مخلوط را روي برگهاي كاهو در بشقابي سرو نماييد.

 

پنج شنبه 26 آذر 1394  9:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها