0

آنجلوتي:مطمئنم مربي چلسي مي مانم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

چلسي دوشنبه شب در هفته نوزدهم رقابتهاي ليگ برتر با نتيجه 1-3 مغلوب آرسنال شد و در پايان اين مسابقه کارلو آنجلوتي اعلام کرد که در طول بازار نقل و انتقالات زمستاني به تقويت رختکن تيمش خواهد پرداخت.

چلسی در 6 بازی اخیر خود در لیگ برتر به پیروزی نرسیده و در 8 بازی اخیرش تنها یک پیروزی را تجربه کرده.این اولین شکست چلسی مقابل آرسنال از سال 2008 تاکنون بود

با این وجود کارلو آنجلوتی نسبت به آینده خوشبین است:« خیلی سخت است که بتوان به سوالات در این مورد پاسخ داد. ما امتیازات خیلی زیادی را از دست داده ایم ولی هنوز زمان کافی برای برگشت داریم.قطعا آبراموویچ از شرایط کنونی تیم راضی نیست و من مسئولیت این را می پذیرم.قطعا می توانستیم خیلی بهتر از اینها باشیم.زمانی که ژانویه فرا برسد، می توانیم بازیکنان جدید بخریم.من نمی توانم در بازی روز چهارشنبه بازیکن جدیدی را به کار بگیرم ولی اگر در ژانویه در مورد بازیکن جدید سوال کنید، پاسخ خواهم داد.»

به نظر می رسد که آنجلوتی نگران آینده اش نیست. او به رغم شایعاتی در مورد برکناری اش از روی نیمکت مربیگری چلسی گفت:« من در حال حاضر مربی چلسی هستم.سال گذشته همه می گفتند که من کار خارق العاده ای انجام دادم و الان می گویند که من در مشکل گیر افتاده ام.سوال این نیست که الان چه کار کنیم.الان باید درمورد بازیکنانی که در زمین مسابقه خوب بازی نمی کنند صحبت کنیم. شایعات در مورد عدم توافق من با سران چلسی صحت ندارد.همه می دانند که در شرایط سختی هستیم و نمی توانیم کاری که معمولا انجام می دهیم را انجام بدهیم. همه به هم تیمی هایشان نزدیک هستند.ما شش ماه پیش دو قهرمانی را کسب کردیم.پس بازیکنان من مشکلی ندارند.من به بازیکنانم اطمینان دارم. آنها شخصیت فوق العاده ای دارند و می توانند این شرایط را تغییر دهند.من حس خوبی به بازیکنانم دارم ولی می توانید از خود آنها هم بپرسید.»

آرسنال نیمه اول را با برتری 0-1 به پایان برد و در نیمه دوم هم دو گل دیگر به ثمر رساند و البته تک گل ایوانوویچ تفاضل گل را کمتر کرد.

آنجلوتی در ادامه در مورد این بازی گفت:« من از عملکرد تیم سورپرایز شدم. ما در طول هفته تمرینات خوبی داشتیم و عملکرد تیم در جریان بازی مرا متعجب کرد. من نگرانم، چون شش یا هفت مسابقه است که نتوانسته ایم به پیروزی برسیم.ما نتوانستیم آن طور که می خواهیم باز یکنیم و در ارائه کردن فوتبالمان مشکل داریم.من نگران اینم و این کاملا طبیعی است.فکر می کنم که ما بدون بازیکنان کلیدی مان وارد مرحله سختی شدیم، اعتماد به نفسمان را از دست دادیم و الان با بازگشت بازیکنان کلیدی، بازگشت به شرایط عادی سخت است.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 7 دی 1389  11:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها