در یک عصر سرد پائیزی هیچ چیز به اندازه این سوپ خوشمزه نمیتواند شما را گرم کند. دانههای برشته کدو و سرکه بالزامیک هم طعم این سوپ را به یاد ماندنیتر میکند. این سوپ بافت نرمی دارد، کرهای است و نیازی به افزودن خامه نیست.
مواد لازم برای شش نفر
۲ قاشق غذاخوری تخمه کدو خام و پوست کنده
روغن زیتون طبیعی
نمک دریایی
فلفل سیاه تازه سائیده شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ فنجان پیاز خرد شده
نصف فنجان هویج خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل سائیده شده
۷ فنجان کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده
آب سبزیجات بدون نمک
کمی جوز هندی
نمک کمی
۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
تخمههای کدو را روی سینی فر چیده و کمی روغن زیتون روی آن بریزید. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. به مدت ده دقیقه در فر بگذارید تا کمی برشته شوند. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شوند.
یک قابلمه نسبتا بزرگ را روی گاز با حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ریخته و اجازه دهید آب شود. پیاز و هویج را اضافه کرده، صبر کنید تا نرم شوند. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس کدو حلوایی را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شود. آب سبزیجات را ریخته و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید اجازه دهید تا محتویات سوپ بپزد. در این مدت آن را گاهی هم بزیند. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کدو حلوایی کاملا نرم میشود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا سوپ سرد شود. سوپ را کاملا میکس کنید. سوپ میکس شده را در یک قابلمه تمیز ریخته و مجددا روی حرارت بگذارید. جوز هندی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مرتبا آن را هم بزیند تا بجوشد. وقتی سوپ به جوش آمد، آن را در ظرفهای مورد نظر ریخته و روی آن کمی تخمه کدو که از قبل آماده کرده بودید، بریزید. چند قطره هم سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید. سوپ شما آماده است.