0

ذوالفقارنسب: فدراسيون فوتبال بايد به كار كارشناسي اهميت دهد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي پيشين تيم ملي فوتبال گفت: افراد کميته فني بايد پيشنهاد دهند و فدراسيون بايد با اهميت دادن به آنها نظرات را لحاظ کند.

بيژن ذوالفقارنسب درباره کميته فني و نقش آن در تصميم گيري هاي فدراسيون فوتبال اظهار داشت: تصميم گيرنده اصلي در مورد همه موارد فدراسيون فوتبال است اما اين تصميم گيري بايد توسط يک گروه کارشناسي معتمد صورت گيرد.
وي افزود: اين کميته فني ابتکار ايران نيست. تشکيل کميته فني در اساسنامه جهاني فيفا آمده و همه فدراسيون هاي عضو هم بايد از آن تبعيت کنند. يک موضوع ترجمه شده براي همه دنيا است. کميته اي متشکل از 13 نفر است که براي بررسي موارد مختلف با هم جلسه مي گذارند.
عضو پيشين کميته فني فدراسيون فوتبال با بيان اينکه در شرايط فعلي که بحث انتخاب سرمربي تيم اميد و ملي مطرح است بايد کميته فني نيز تشکيل جلسه دهد، ادامه داد: اعضاي کميته فني مي توانند نام چند مربي واجد شرايط را پيشنهاد دهند و سپس مسئولان فدراسيون تصميم نهايي را بگيرند اما در تصميم اخير يعني انتخاب هومن افاضلي نظر هيچ يک از اعضاي کميته فني خواسته نشده است.

ذوالفقارنسب در اين خصوص که بعضي افراد به دليل ناديده گرفته شدن نظراتشان حاضر نيستند در اين کميته فعاليت داشته باشند، گفت: چهار ماه قبل به اين نتيجه رسيدم و شايد بعضي آقايان هم که شنيده مي شود چنين تصميمي گرفته اند به اين نکته پي برده اند. فدراسيون بايد به کار کارشناسي اهميت بدهد و نظرات را لحاظ کند.
وي فرصت نداشتن براي تشکيل جلسه را نشان از بي برنامگي فدراسيون خواند و اظهار داشت: اگر برنامه اي در کار بود فرصتي هم براي تشکيل جلسه بود. به نظر من مشکل تيم اميد فقط انتخاب سرمربي نيست. موارد بسيار مهمتري مثل برنامه ريزي و سازماندهي تشکيلاتي است که باعث مي شود تيم اميد نتواند موفق شود. اين مسائل قابل حل است به شرط اينکه برنامه ريزي خوبي داشته باشيم.
وي در پايان در مورد هومن افاضلي گفت: به نظر من ايشان از اطلاعات خوب فوتبالي بهره مند است و هميشه فوتبال را کارشناسي مي کند و همکار علي دايي در تيم ملي بوده است. به نظر من به ايشان ايرادي وارد نيست اما نحوه انتخاب مشکل دارد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 7 دی 1389  11:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها