مواد لازم
آرد ذرت – یک و یک چهارم پیمانه
آرد – سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر – دو و نیم قاشق مربا خوری
نمک – نصف قاشق مربا خوری
ماست – یک پیمانه و دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ – یک عدد
عسل – دو قاشق غذا خوری
پیازچه خرد شده – نصف پیمانه
دانه ذرت – یک پیمانه
فلفل خرد شده – یک قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده – یک پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید.
آرد، آرد ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
در یک ظرف جداگانه ، تخم مرغ، ماست و عسل را با هم مخلوط کنید.سپس مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
پیاز، ذرت، فلفل و پنیر را نیز به طور یکنواخت به مواد مذکور اضافه و مخلوط کنید.
نان را به مدت 25تا30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود. پس از پخت از فر در بیاورید و اجازه بدهید کمی سرد شود.
نان را با سوپ یا پنیر مصرف کنید.