مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: امروز می خواهیم کمی با کلاس تر رفتار کنیم و یک نوع سالاد خارجی درست کنیم. سالاد اسپانیایی با سس سبز برای شما که می خواهید جلوی مهمان هایتان کلی کلاس بگذارید گزینه خوبی است.
مواد لازم:
-
برگ کاهوی جوان خرد شده: 2 پیمانه
-
لوبیای سفید پخته: یک چهارم پیمانه
-
کلم بروکلی خرد شده: یک دوم پیمانه
-
فلفل دلمهای رنگی خرد شده: یک چهارم پیمانه
-
پودر پنیر پارمسان: 3 قاشق سوپخوری
-
اسفناج تازه خرد شده به صورت درشت: یک دوم پیمانه
-
گوجه گیلاسی: یک چهارم پیمانه
-
مرغ گریل شده خرد شده: یک چهارم پیمانه
-
دانه انار: 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم جهت سس سبز:
-
ماست: 1 پیمانه
-
اسفناج: 1 پیمانه
-
شوید خشک: 1 قاشق سوپخوری
-
نمک و فلفل: به میزان لازم
-
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
-
کلم بروکلی: یک چهارم پیمانه
-
پنیرصبحانه: 2 قاشق سوپخوری
-
آب لیموترش تازه: 2 عدد
طرز تهیه سس:
1. همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود و برای خنک شدن در یخچال میگذاریم.
2. ابتدا لوبیا سفید را پخته، میگذاریم تا خنک شود. برگ کاهو و اسفناج را خرد کرده، فلفل دلمهایها را به صورت خلالی باریک برش میزنیم و همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
3. مرغ گریل شده را که مزهدارش کردهایم، چهارگوش خرد میکنیم و روی سالاد میریزیم و گوجههای گیلاسی را نیز روی سالاد میگذاریم. کمی از دانههای انار و پودر پنیر پارمسان روی سالاد میپاشیم و سس سبز را کنار سالاد سرو میکنیم.
نکته:
سس سبز یک سس کاملا سالم و البته چربیسوز است و میتواند برای کلیه سالادهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.