وب سایت پیمونه: سمبوسه گوشت یک غذا یا پیش غذای مشهور هندیست . چاتنی هم نوعی سس هندیست که تنوع طعم و رنگ بسیاری دارند. این سمبوسه هندی را حتما با این دستور امتحان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه
1.سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید ( توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود)
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود . نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت داده و از روی حرارت بردارید
3. نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کرده تا به هم بچسبند . روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید .
4. چاتنی نعنا : برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید . ماست را اضافه کنید و کامل میکس کنید تا یک دست شود . این سس را همراه سمبوسه سرو نمایید