مواد لازم:
سیب زمینی متوسط با پوست و حلقه ای شده – 6 عدد
کدو حلوایی خرد شده- 3 پیمانه
هویج بزرگ پوست کنده و حلقه ای شده – 2 عدد
سیر ریز خرد شده – 4 حبه
کدو متوسط یا بزرگ خرد شده- یک یا دو عدد
فلفل دلمه ای قرمز، زرد یا نارنجی رنگ خرد شده - 2 عدد
نمک و فلفل – به اندازه کافی
روغن زیتون - به اندازه کافی
پنیر پارمیزان یا پنیر موزارلا – نصف پیمانه
طرز تهیه:
1.فر را روی 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون چرب کنید.
3. با سبزیجاتی که دیر پز است شروع کنید . سیب زمینی، هویج، کدو ونیمی از سیر خرد شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک آن را مزه دار کنید و بگذارید مدت 10 دقیقه بدون این که پوشانده شود، بپزد.
4. در همان کاسه باقی مانده سبزیجات مانند کدو، فلفل و باقی مانده سیر خرد شده ،یک قاشق غذا خوری روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
5.سینی سبزیجات را از فر بیرون بیاورید و مخلوط کدو را به صورت یکنواخت روی بقیه سبزیجات بریزید و بگذارید 20 تا 25 دقیقه بیشتر بپزد تا سبزیجات نرم شود.
سینی را از فر در بیاورید و پنیر روی مواد بریزید و زیر گریل به مدت یک یا دو دقیقه قرار دهید تا کمی برشته شود.