طرز تهیه اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)
طرز تهیه اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)
طرز تهیه :
ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
نکات:
۱)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
۲)بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
نوش جان
مواد اولیه :
برای ۱۰ نفر
نان ۱۰ورق (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره))
ژامبون مرغ۲۰۰گرم
ژامبون گوشت۱۰۰گرم
پنیر ریکوتا۱۵۰گرم (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد))
سس مایونز۶قاشق غذاخوری
خیار شور۱چهارم لیوان (خرد شده)
پودر سیر۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر۱قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
قارچ ۵۰گرم
آبلیموبه میزان لازم
سیب زمینی ۲عدد
تشکرات از این پست
nargesza