0

کالباس خانگی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

کالباس خانگی

کالباس خانگی

سینه مرغ ی عدد
سفیده تخم مرغ سه عدد
ی قاشق س ارد
دو حبه سیر
نمک زنجبیل
قارچ هویج
آویشن
وکمی هم خامه

شنبه 21 آذر 1394  8:03 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کالباس خانگی

پاسخ به:کالباس خانگی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کالباس خانگی

#کالباس_خانگی

سینه مرغ متوسط  یک عدد
دنبه گوسفندی      200گرم
سیر                     3حبه
زرده تخم مرغ        1عدد
ارد ذرت               1ق غذاخوری
فلفل سیاه             1ق مربا خوری
نمک                     1ق چایخوری
پودر زنجبیل            یک چهارم قاشق مربا خوری
هل ساییده              نصف قاشق مربا خوری
پلاستیک مخصوص فر

 برای داخل کالباس
 هویج کوچک           1عدد  مکعبی پخته
قارچ                      2عدد مکعبی پخته

چون سینه مرغ خیلی خشک میشود از دنبه گوسفندی استفاده میکنیم.
حتی می توان از مخلوط گوشت سینه و ران مرغ هم استفاده کرد که نیازی به دنبه نباشد.

مرغ و دنبه و سیر رو دو بار چرخ میکنیم یا داخل غذا ساز کامل له میکنیم.
مواد خشک و ادویه ها را داخل ارد ذرت ریخته و مخلوط میکنیم.
مرغ را با مواد خشک قاطی کرده وکمی ورز میدهیم بعد  زرده تخم مرغ را  افزوده و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود  و هویج و قارچ و اضافه کرده و جوری مخلوط میکنیم که در همه قسمت ها پخش شوند.
بعد مواد گوشتی رو به شکل استوانه درست کرده  داخل پلاستیک مخصوص  گزاشته و یک سر پلاستیک را ببندید و از سمت دیگر کامل فشار دهید تا یکدست شود و سمت دیگر پلاستیک را نیز با نخ به شکل شکلات بسته و روی پلاستیک چند سوراخ ایجاد کرده و به مدت یک ساعت بخار پز میکنیم.
بعد از پخت درون یخچال گزاشته تا کامل خنک شود و بعد، از پلاستیک خارج کرده و برش زده و نوش جان کنید.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 21 آذر 1394  8:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها