پس از انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تراکتور ستار همدانی یار دیرین قلعه نویی به عنوان یکی از دستیاران سرمربی تراکتور معرفی شد
ستار همدانی بازیکن و مربی سابق استقلال به "ورزش سه" می گوید: خوشحالم که این توفیق را دوباره پیدا کردم که به همراه این کادر فعالیت کنم آن هم در شهری که خاک مادری من است و امیدوارم دین خودم را به شهر مادری ام ادا کنم و در موفقیت های تراکتور کبیر سهیم باشم، تراکتوری که با هوادارانش کبیر شد.
از مسئولین استان و مسئولین باشگاه اعم از هیئت مدیره و مدیرعامل و کارمندان از همگی انتظار داریم از تیم تراکتور حمایت کنند تا بتوانیم به لطف خدا و حمایت این دوستان نیازهای مردم و هواداران را پاسخ دهیم و آنها را شاد کنیم.
مربی سابق استقلال در مورد حضور قلعه نویی در تراکتور می گوید: تبریز هیچوقت حرمت ها را زیر پا نگذاشته و نخواهد گذاشت.
در این بین شاید افرادی باشند که نا آگاهانه کارهایی انجام دهند اما فرهنگ تبریز غنی و مردم آن آگاه هستند و این آگاهی و فرهنگ را به جامعه تزریق کرده اند و من هم این نوید را به این مردم آگاه می دهم مثل دوره قبل که در تبریز بودیم این فصل هم قول می دهم که این تراکتور توانایی خیلی بالایی دارد و امیدوارم با حضور این کادر فنی و هواداران و تلاش بازیکنان و رفع نقاط ضعفمان در نیم فصل بتوانیم چه در لیگ و چه در آسیا موفق شویم آسیایی که گروه سختی داریم و شک نکنید قهرمان آسیا از گروه ما مشخص می شود اما با همه تلاشمان در نهایت بتوانیم هواداران بی نظیرتراکتور را شاد کنیم.
بازیکن سابق تیم ملی در پایان می گوید: من به عنوان یک آذری زبان خادم مردم شهر و دوستدار موفقیت تبریز و تراکتور هستم و خواهشم این است که مردم بدانند شاید یک سری افراد باشند که چوب لای چرخ این تراکتور بگذارند و نگذارند تیم موفق شود اما من مطمئنم هواداران تراکتور باهوش هستند و نمی گذارند این مشکلات به تیم ورود کند و امیدوارم در پایان فصل به کمک خداوند بزرگ این مردم خوب را شاد کنیم.