ته چین یکی از غذاهایی است که می توان تا ابد به آن تنوع داد و شکل جدیدی از آن درست کرد. حتی با اسفناج هم می توان ته چین درست کرد. در این مطلب طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
وب سایت ایران بانو: ته چین یکی از غذاهایی است که می توان تا ابد به آن تنوع داد و شکل جدیدی از آن درست کرد. حتی با اسفناج هم می توان ته چین درست کرد. در این مطلب طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
ابتدا برنج را شسته و همراه مقداری نمک به مدت حداقل 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، اسفناج را پاک کرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. پس از آن، پیازها را تفت دهید؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید. پس از اینکه اسفناج نیز سرخ شد، مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را کنار بگذارید. برنج را با همان شیوه کته درست کنید و وقتی آب آن جمع شد به کناری بگذارید.
کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن 2 قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. حال نیمی از برنج را داخل کاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط کنید تا برنج کاملاً به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود.
در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود و بعد بقیه برنج را اضافه کنید. پس از نیم ساعت وقتی خوب دم کشید. میتوانید آن را سرو کنید میتوانید آلوهایی را که از قبل خیس کردهاید کمی تفت داده و دور این ته چین قرار دهید.