مربای_هویج_رولی
#مربای_هویج_رولی
هویج ها رو ورق ورق میکنیم 5دقیقه آبپز میکنیم تا نرم بشن...بعد رول میپیچیم و با خلال دندون نگهش میداریم...
یک پیمانه شکر رو با نصف پیمانه گلاب و نصف استکان زعفرون دم کرده میذاریم بجوشه بعد هویج ها رو داخلش ظرف میچینیم و از شربت بهش اضافه میکنیم و میذاریم ربع ساعت بجوشه...
بعنوان تزیین کیک بخصوص پنکیک و صبحانه و سایر تزینات استفاده میشه...
یادتون باشه به مقداری که نیازه درست کنید چون زمان زیادی قابل نگهداری نیست...
سه شنبه 17 آذر 1394 12:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza