کیک چای عسلی
تخم مرغ ۶ عدد
۲/۳لیوان چای معطر پر رنگ دم شده با هل یا دارچین
روغن مایع یک لیوان
آرد ۲ و نیم لیوان
وانیل ۲ ق چ
عسل نصف لیوان
ب پ ۲ق م
طرز تهیه:
زرده و سفیده جدا
سفیده رو بزنید تا فرم بگیره کاملا
زرده +وانیل جدا بزنید
عسل روی حرارت کتری روون بشه
به ترتیب
عسل
چای
روغن اضافه کنید
خیلی کم هم بزنید فقط مخلوط بشه . آرد رو الک کنید آرد رو به مخلوط زرده اضافه کنید و در نهایت سفیده فرم گرفته رو داخل مواد فودلد کنید
فر ۱۸۰ درجه
حدود ۵۰ دقیقه
ترجیحا قالب شیفون