0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

چکدرمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان،‌بندر ترکمن و آق قلا است.

چکدرمه گلستان

مواد لازم برای 6 نفر:

گوشت گوسفند: 500 گرم

پیاز: یک عدد متوسط

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی: به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

آب: حدود یک لیتر (4 پیمانه)

برنج: 700 گرم

طرز تهیه:

* گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلائی شده خوب تفت دهید.

* به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

* سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.

* بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.

* بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکته:

1-این دستور 575 گرم کربوهیدرات، 140 گرم پروتئین، 150 گرم چربی و 3329 کیلو کالری انرژی دارد.

2-اگر گوشت را همراه با رب خوب تفت دهید هم بوی خاص آن گرفته شده و هم خوش رنگ می‌شود.

3-نباید مقدار آب گوشت زیاد باشد زیرا برنج شل می‌شود. مقدار آب آن بستگی به مرغوبیت برنج دارد که می‌بایست در نظر گرفته شود.

4-گوشت قرمز، بمب پروتئین و سرشار از آهن است، آنچه که تمام دخترها و پسرها در سنین رشد به شدت به آن احتیاج دارند. همچنین گوشت قرمز منبع غنی ویتامین ب 12 است که باعث تشکیل DNA می‌شود و سلول‌های عصبی و خونی را سلامت نگه می‌دارد.

5-مصرف گوشت قرمز کالری مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند هر 100 گرم گوشت بدون چربی معادل 180 کالری است.

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

دوشنبه 16 آذر 1394  9:41 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

 

سلام

ماشاالله به همتتون.

دستتون درد نکنه، خیلی زحمت کشیدید. فقط ای کاش نام هر غذا رو اولش بصورت بزرگ و نمایان می زدید. از این به بعد بزنید.

به هرحال خیلی ممنون

 

 

چهارشنبه 18 آذر 1394  11:31 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

سیب‌زمینی تنوری خامه‌ای

سیب‌زمینی تنوری خامه‌ای😋😋

👈 مناسب برای 2 نفر

🍴 مواد لازم

1 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شیر
1 قاشق چای‌خوری نمک
½ قاشق چای‌خوری فلفل
3 تا 4 عدد سیب‌زمینی طلایی، پوست کنده
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
جعفری خرد شده، برای تزیین

🍽 دستور تهیه

🔻 از قبل دمای فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

🔻 در یک قابلمه کوچک، کره را آب کرده و سیر را در آن سرخ می‌کنیم تا به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید.

🔻 بعد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم.

🔻 هم‌زمان که به آرامی شیر را اضافه می‌کنیم، هم می‌زنیم تا مخلوط یک‌دست شود.

🔻 مخلوط را حرارت می‌دهیم تا به جوش بیاید. بعد از روی حرارت برمی‌داریم تا سس سرد شود.

🔻 سیب‌زمینی‌ها را به قسمت‌های نیم سانتی برش می‌زنیم. سیب‌زمینی‌ها را داخل یک ظرف مخصوص فر می‌چینیم.

🔻 سس را به همراه پنیر پارمسان روی سیب‌زمینی‌ها می‌ریزیم.

🔻 به مدت 1 ساعت می‌پزیم تا روی سیب‌زمینی‌ها به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیاید.

🔻 با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
 



 

جمعه 24 دی 1395  10:55 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها