0

غذاهای محلی ایران

 
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود.

مواد لازم

کدو سبز 500 گرم
تخم مرغ دو عدد
سیر 1 بوته
روغن
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
نمک
فلفل

طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

میرزا کدو

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

وابیشگا (واویشگا)ی بادمجان از غذاهای سنتی شهر تبریز است.

مواد لازم براي 4 نفر :
بادمجان : 2 عدد متوسط
مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا : 100 گرم
گوجه فرنگي : 3 عدد
سيب زميني : 1 عدد متوسط
دل و جگر مرغ : 100 گرم خرد شده (به دلخواه)
پياز : يك عدد متوسط
فلفل دلمه اي : يك استكان نگيني خرد شده
قارچ : 4-5 عدد
پنير موتزارلاي رنده شده : 50 گرم ( يك استكان سر خالي )
نمك ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم
جعفري – شويد : روي هم يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
سويا را چند دقيقه خيس كنيد و بعد از آب كش كردن با گوشت چرخ كرده ميكس كنيد تا كاملا يك دست شود .
بادمجان را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد و در آب نمك غليظ بگذاريد تا تلخي آن گرفته شود .
گوجه فرنگي ، سيب زميني ، دل و جگر مرغ ، فلفل دلمه و قارچ را نگيني ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن و زردچوبه سرخ كنيد تا كمي طلايي شود بعد مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا را به آن اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه گوجه نگيني خرد شده ( يا ميكس شده ) را به آن اضافه كنيد.
اگر لازم بود يك الي دو قاشق روغن به تابه اضافه كنيد و بعد دل و جگر خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.
بادمجانها را آبكش و خشك كنيد . سيب زميني نگيني خرد شده و بادمجان و قارچ را جداگانه سرخ كنيد .
بادمجان ، قارچ و فلفل دلمه اي نگيني را به تابه اضافه كنيد و هم بزنيد . سبزي را همراه پنير رنده شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد .
5 دقيقه آخر سيب زميني نگيني سرخ شده را داخل غذا بريزيد هم بزنيد ( طوري كه سيب زميني ها له نشوند ) و درب ضرف را ببنديد . بعد از 5-6 دقيقه غذا كاملا آماده است .
غذا را همراه نان در ظرف مناسب سرو كنيد .

نكات مهم:
استفاده از دل و جگر مرغ اختياري است .
مدت طبخ اين غذا حداكثر 35 – 40 دقيقه است .
استفاده از آب نمك غليظ براي مواقعي كه وقت كافي براي گرفتن تلخي بادمجانها نداريد ، راه مناسبي است . به اين ترتيب كه در ازاي هر يك ليوان آب ، دو قاشق غذا خوري نمك داخل ظرف بريزيد و بادمجانها را داخل آن قرار دهيد و بعد از 15 دقيقه آنها را آب كش كنيد . دقت كنيد كه اين زمان براي اين مقدار بادمجان كافي است . هرچه اندازه بادمجانها بيشتر و سايز آنها بزرگتر باشد اين زمان نيز به نسبت افزايش پيدا ميكند .
دقت كنيد كه دل و جگر مرغ به اندازه كافي سرخ شود و بعد بادمجانها را به تابه اضافه كنيد .
اين غذا يك غذاي سريع و كامل است و در بعضي از شهر ها به عنوان يك پاي ثابت وعده هاي شام به شمار مي رود .
استفاده از رب گوجه به جاي گوجه فرنگي باعث ميشود براي جلوگيري از خشك شدن سويا و گوشت چرخ كرده ، از روغن بيشتري استفاده كنيد . در نتيجه سعي كنيد از گوجه فرنگي استفاده كنيد .

وابیشگای بادمجان

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 300 گرم
لپه 2/1 پیمانه – پیاز 2 عدد
اسفناج خرد شده 700 گرم
آب نارنج به میزان لازم
نمک ، فلفل و ادویه به مقدار لازم
آب 5/2 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده وآنرا ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم . پیاز دیکر را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه می کنیم . دو پیمانه آب را اضافه کرده و حرارت را کمی تند می کنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم می کنیم تا خورش پخته و جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه می نمائیم و خورش را از روی حرارت برداشته و با پلو سرو می کنیم .
نکته : بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز کرده و درون غذا بریزیم .

خورش سلک

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد

مواد لازم:

برای 5 نفر

برنج 300 گرم
ماست 500 گرم
روغن 50 گرم
نعناع خشک 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن در یک قابلمه ریخته 2 کاسه آب به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد هنگامی که برنج به صورت شور با در آمد از روی گاز بردارید و بگذارید کمی سرد شود پس از آن ماست را در ظرفی صاف کرده و به برنج پخته اضافه کنید در وقت کشیدن غذا نعناع داغ را بر روی کاسه ها بریزید .

طرز پخت ئاش ماس

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

برنج قرمز در چین به عنوان غذا مصرف می شود، برنج قرمز از خانواده منوکولین ها که دارای کوآنزیم HMG «لواستاتین» که باعث کاهش فعالیت آنزیمهای بازدارنده می شود. اثر برنج قرمز در مطالعه روی ۳۸ بیمار هیپرلیپیدمیا (کلسترول بین mg 388-204 و LDL-C mg/dl 277-128) و دارو کاهش دهنده چربی خون دریافت نمی کردند .تحت رژیم برنج قرمز قرار گرفتند و پس از ۸ هفته کلسترول خون به مقدار قابل توجهی کاهش یافت.

مواد لازم :

برنج 500 گرم خیس کرده
آب سرد 5/2 پیمانه یا 600 میلی لیتر
روغن 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
فلفل قرمز 1 تا 3 عدد یا پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
هویج مکعب ریز خرد شده 2 عدد متوسط
کلم رشته رشته 60 گرم
قارچ چهار قاچ 125 گرم
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه 2 قاشق مرباخوری
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
برای تزین 2/1 خیار اسلایس
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود 6 دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.
طرز پخت برنج قرمز

طرز پخت برنج قرمز

طرز پخت برنج قرمز

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  8:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

قاووت، که در لهجه کرمانی به آن قُووِتو می‌گویند، از سوغاتی‌های شهرهای مختلف ایران از جمله کرمان است که قدمتی طولانی دارد. این پودر خوراکی که در واقع باید آن را نوعی شیرینی به حساب آورد در انواع مختلفی تولید می‌شود و طعم‌های متفاوتی دارد. یک نوع آن ترکیب نخود، نارگیل و شکر است، نوع دیگر به جای نخود از پسته استفاده می‌شود. اما معروفترین و کاملترین نوع قووتوی کرمان قهوه‌ای رنگ است و معمولاً شامل قهوه، شکر، تخم خرفه، خشخاش، جو، بذر کتان، گشنیز،، روپاس، سیاه‌دانه، جدوا، هل باد، هل رسمی، موردانه، کنجد، تخم کاهو می‌باشد.برخی از این مواد را برشته کرده و سپس آنها را مخلوط و آسیاب می‌کنند.

برای تهیه قاووت مخلوطي از آرد نخودچی ، پودر قند ، هل ، تخم گشنیز ، رازیانه ، تخم خرفه ، سیاه دانه ،تخم کتان ، قهوه و تخم کاهو استفاده می شد و با اضافه کردن پودر پسته و بادام و مغزها به قاووت از مادر نوزاد هم پذیرایی میکردند.

امروزه نوع آماده قاووت در بازار یافت میشود و کمتر کسی خود آنرا تهیه میکند .

برای تهیه قاووت رنگی با طعم های متفاوت، میتوان ادویه ها و مواد افزودنی به آرد نخودچی و پودر قند را جداگانه اضافه کرد .اگر به آرد نخودچی و پودر قند ، پودر پسته فراوان اضافه كنيد سبز رنگ ميشود . براي رنگ قهوه اي پودر كاكائو و یا قهوه اضافه كنيد . با اضافه كردن پودر رازيانه و يا دارچين و سياه دانه و هل و تخم گشنيز … رنگ ها و طعم هاي متفاوتي را در قاووت ايجاد كنيد.

طرز تهیه کردن قاووت

طرز تهیه کردن قاووت

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

مواد لازم :
ـ برنج ۲ پیمانه
ـ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه
ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری
ـ روغن به قدر کافی
ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

طرز تهیه:

گوشت،ونوشک ، نمک و زردچوبه را با یک و نیم لیوان آب بپزید وقتی پخته شد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً آب آن جوش رود .کمی رو غن حیوانی یا روغن زیتون به آن اضافه کنید و پیاز سرخ شده را هم در آن بریزید و حرارت را خاموش کنید .

برنج را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید .

بعد از اینکه پلو دم کشید آنرا در دیس بکشید و لا به لای آن گوشت بریزید و یا اینکه با گوشت و برنج زعفرانی تزیین کنید.

طرز تهیه ونوشك پلو

طرز تهیه ونوشك پلو

طرز تهیه ونوشك پلو

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

اين غذا ازقديم الايام از غذاهاي معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است.

مواد لازم :
ـ گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم
ـ لپه ۱ پیمانه
ـ سیب زمینی نیم پز ۲ عدد
ـ تخم مرغ ۲ عدد
ـ نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
ـ روغن برای سرخ
ـ گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
ـ آبلیمو ۱ لیوان
ـ شکر ۵ /۰ لیوان
ـ آب ۱ لیوان

طرز تهیه :

گوشت را خورد کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنیدو به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .

طرز آماده کردن هلو کباب

طرز آماده کردن هلو کباب

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

خورش ماست یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که بنده تاکنون خورده و بسیار دوست داشته ام. به همه شما هم پیشنهاد می کنم که اگر تاکنون آن را نخورده اید، دست کم یک بار آن را بچشید.
خورش ماست

وقتی به کتاب های آشپزی سر بزنید روش درست کردن آن با گوشت مرغ را می توانید پیدا کنید. اما روشی که مردم اصفهان برای پخت آن دارند کمی متفاوت است. در ادامه به روش پخت این خورش خوشمزه در اصفهان خواهیم پرداخت:

مواد لازم خورش ماست:

-*/-گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
-*/-ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
-*/-شکر 1 پیمانه سرخالی
-*/-زرده تخم مرغ 2 عدد
-*/-آب 2 تا 3 پیمانه
-*/-پیاز 1 عدد
-*/-گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
-*/-خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

طرز تهیه خورش ماست :
گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

نکات:
1- این خورش سرد سرو می شود.
2- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

طرز آماده ساختن خورش ماست

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

خورش ناردون با مرغ یا گوشت مازندرانی

مواد لازم:

1 عدد مرغ، 2 عدد پیاز درشت، 5 عدد انار متوسط، 1 قاشق رب گوجه فرنگی (اگر انار قرمز نباشد)، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم، دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم و در کنار مرغ یا گوشت که از قبل سرخ و با مقدار کمی آب پخته شده و تنها یک پیمانه آب داخل آن باقیست قرار می دهیم، و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

منبع : iranian.com.ua

طرز تهیه غذای محلی خورش ناردون

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

مواد لازم:

یک و یک دوم قاشق غذاخوری کره
56 گرم شکلات تلخ و شیرین، به صورت درشت خرد شده باشد
56 گرم شکلات بدون شکر، به صورت درشت خرد شده باشد
یک قاشق غذا خوری پودر قهوه خوری
یک قاشق غذا خوری آب گرم
یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
یک و یک دوم فنجان آرد همه منظوره ( حدود 190 گرم )
یک دوم فنجان کاکائو بدون شکر
2 قاشق چای خوری پودر خمیرمایه ( بکینگ پودر )
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
دو و یک دوم فنجان شکر
سه عدد تخم مرغ
یک دوم فنجان گردو خرد شده
یک چهارم فنجان دانه های ریز شکلات نیمه شیرین

روش پخت:
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کره، شکلات تلخ و شیرین، و شکلات شیرین نشده را در یک کاسه مخصوص مایکروفر قرار دهید، این مواد را در بالاترین دمای مایکروفر حدود یک دقیقه یا تا زمانی که شکلات های آب شوند قرار دهید. سپس بهم بزنید تا خوب نرم شود. قهوه فوری و یک قاشق غذا خوری آب گرم را با هم ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا دانه های قهوه کاملا حل شوند. قهوه و وانیل را به ترکیب شکلات اضافه کنید.
به آرامی آرد را به فنجان اندازه گیری اضافه کنید و با یک چاقو صافش کنید. آرد، کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید و خوب بهم بزنید تا خوب با هم دربیامیزند. شکر و تخم مرغ ها را در یک کاسه ی بزرگ با هم ترکیب کنید. اگر میکس کن برقی دارید با آخرین درجه ی آن ترکیب را بهم بزنید و یا آنقدر بهم بزنید که شکر و تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شوند. به آرامی یک چهارم ترکیب تخم مرغ را به ترکیب شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس ترکیب شکلات را به باقی ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ترکیب آرد، گردوها و دانه های ریز شکلات را به ترکیب شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینی پخت را با ورق مخصوص پخت بپوشانید، با یک قاشق غذا خوری از خمیری که آماده کردید بردارید و روی سینی قرار دهید ( هر کوکی یک قاشق غذا خوری ). دستهای خود را مرطوب کنید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا گرد شود. کوکی ها را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کامل آماده شوند بپزید. یک دقیقه منتظر بانید تا سرد شوند. سپس از سینی جدا کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده برای پختن 30 کوکی در نظر گرفته شده است.
هر وعده معادل یک کوکی است. اطلاعاتی که در ادامه می آید درباره یک وعده ( یک عدد کوکی ) است.
کالری در یک وعده: 142
کالری از چربی: 29 درصد
چربی در یک وعده: 4.7 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 2 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 1 گرم
چربی حاوی حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.1 گرم
پروتئین در یک وعده: 2.5 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 25.2 گرم
فیبر در یک وعده: 1.3 گرم کلسترول در یک وعده: 16 میلی گرم
آهن در یک وعده: 1.1 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 59 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 29 میلی گرم

طرز تهیه کوکی

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

مواد لازم :

گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان : 300 گرم
زردچوبه : 1 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ : 1 قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
گردو : 250 گرم
کنجد : 200 گرم
دان انار(انار دون) : 50 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
آب انار ترش : 1 پیمانه
شکر در صورت دلخواه : 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : 2 عدد

طرز تهیه :

گوشت را به صورت قیمه خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و با پیاز و زردچوبه بپزید. گردو، کنجد و دان انار را آسیا کرده و به گوشت نیم پز اضافه کنید. نمک و فلفل و در صورت تمایل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بیافزایید تا خورش جا بیافتد. تخم مرغ ها را یا به صورت نیمرو یا خاگینه بعد از کشیدن خورش روی ظرف آن بگذارید و یا آن را در ظرفی جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنید. این خورش با کته سرو می شود.

نکته:

1- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
2- به جای آب انار می توان از 1 قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
3- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
5- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

شیشه ناز خوراک بسیار لذیذ

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

مواد لازم :

اشپیل خام ماهی سفید : دو عدد
نمک : دو پیمانه
ورق A4 : چهار ورق

اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که بطور متداول در استان های شمالی کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
طرز تهیه آن بسیار آسان است ،که در ابتدا اشپیل را طوری می‌شوییم كه كیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشك كردن اشپیل دو ورق كاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یك لایه نمك به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمك را روی اشپیل می‌ پاشیم طوری كه اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

نكات مهم :
1) اشپیل در استان گیلان در كنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا‌قاتق ،گل در چمن و… مصرف می‌شود.
2) اشپل شور به علت نمك زیاد معمولا به مقدار كم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمك زیادی آن را بگیریم .برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یك ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از 20 دقیقه بر می‌داریم.

اشپیل شور

اشپیل شور

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

خورش خلال بادام یک خورش کرمانشاهی میباشد . خورش خلال یک غذای اصیل و رسمی میباشد کە با توجه بە مواد تشکیل دهنده آن لازم نیست بە این مطلب اشاره کنم کە استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک شرط اصلی خوشمزگی این غذاست…..
مواد لازم:

گوشت خورشی گوسفندی …. ۱ کیلوگرم
خلال بادام …. ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی …. ۴ قاشق غذاخوری
زرشک سیاه (کوهی) …. ۳۰۰ گرم
لیمو عمانی …. ۵-۶ عدد
پیاز …. ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه …. بە میزان لازم
زعفران آب زده …. ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو یا نارنج …. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده بە صورت نگینی و در روغن تفت میدهیم .سپس گوشت را کە یه صورت قیمه ای (تکه های کوچک) خرد کرده ایم را بە پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود .
فلفل و زردچوبه را بە گوشت اضافه کرده و رب را میفزاییم کمی تفت داده تا خامی رب از بین برود.
خلال بادام را کە بە مدت ۲ ساعت در آب خیسانده ایم را بە گوشت اضافه کرده و همراه ۳ لیوان آب میگذاریم تا گوشت پخته شود .
پس از ۴۵ دقیقه لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده همراه آب لیمو و بە خورش میفزاییم.
پس از ۲۰ دقیقه نمک خورش را اضافه کرده و زعفران آب زده را بە همراه زرشک سیاه کە کمی در روغن تفت داده ایم بە خورش میفزاییم و ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد .
خورش خلال باید کاملا کم آب شود و بە روغن بیفتد تا کاملا جا افتاده و خوشمزه شود .

نکات :
زرشک سیاه یک مدل زرشک است کە بە صورت خود جوش در کوهستانهای غربی ایران میروید . این زرشک مانند زرشک معمولی خواص بسیاری دارد ولی در طعم کمی با زرشک قرمز متفاوت است . این نوع زرشک ترشی کمتری دارد . این نوع زرشک را علاوه بر مناطق غربی کشور در سایر مناطق نیز میتوانید از عطاری ها تهیه نمایید . برائ تهیه خورش خلال تنها از این نوع زرشک میتوان استفاده کرد .
خورش خلال باید پر گوشت باشد و در استفاده از خلال بادام کم نگذارید .
زرشک را اواخر طبخ غذا اضافه کنید تا خورش شما سیاه نشود.
خورش خلال را همراه با برنج درجه یک ایرانی و روغن ناب کرمانشاهی سرو نمایید.

خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 26938
محل سکونت : سپاهان ایران

پاسخ به:غذاهای محلی ایران

مواد لازم:
انار ترش: ۳ عدد
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن،نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

انارها را دانه کنید و در ظرفی بریزید ، تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و یک دقیقه با چنگال مخلوط کنید.

سیر و پیاز را خرد کنید ، در تابه مقدار کافی روغن بریزید و سیرها و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید و پس از اینکه طلایی شدند انارها ، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.

مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شوند سپس تخم مرغ‌ها را درون تابه بریزید و به آرامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن می‌توانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.

نکته‌ها:
املت انار اغلب با انار ترش تهیه می‌شود ، برای جدا کردن دانه‌های انار باید انار را از وسط نصف کنید سپس در کف دستتان گرفته و رویش با قاشق ضربه بزنید تا دانه‌های انار کف دستتان بریزند.
می‌توانید از یک قاشق غذاخوری رب انار نیز استفاده کنید و در اینصورت باید رب را قبل از ریختن تخم مرغ‌ها اضافه کنید و تفت دهید ، مقدار سیر این غذا هرچه بیشتر باشد خوشمزه‌تر میشود ، بجای پیاز از پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید ، این غذاهم با نان و هم با برنج سرو می‌شود.

املت انار

 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

 

یک شنبه 15 آذر 1394  10:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها