سوپ_عدس_قرمز_و_هويج_رژيمي
سوپ عدس قرمز و هویج یک سوپ کاملاً گیاهی است. این سوپ به دلیل داشتن عدس منبع سرشار پروتئین گیاهی محسوب می شود. مواد اولیه ای که در ادامه آمده اند به اندازه ی یک وعده هستند پس می توانید با دو برابر کردن آنها مقدار بیشتری سوپ تهیه کرده و آن را برای وعده ی بعد در فریزر نگه دارید.
مواد لازم:
پیاز سفید 1 عدد نازک حلقه شده
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سیر 3 حبه ورقه شده
هویج 2 عدد پوست پاک شده و چهارگوش خرد شده
عدس قرمز 85 گرم
عصاره سبزیجات 1 عدد خرد شده
جعفری چند شاخه خرد شده (2 قاشق غذاخوری) به اضافه چند برگ اضافه
طرز تهیه:
پیاز ها را نازک حلقه کنید و بگذارید آب جوش بیاید. روغن را در یک تابه ی متوسط حرارت دهید، پیاز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و در این حین سیر و هویج را خرد کنید. آنها را هم به تابه اضافه کنید و کمی روی شعله تفت دهید.
1 لیتر آب جوش را داخل قابلمه بریزید. عدس و عصاره سبزیجات را هم اضافه کنید و هم بزنید و سپس در تابه را بگذارید و 15 دقیقه تا عدس ها نرم شوند بپزید. از روی شعله بردارید و جعفری خرد شده را بریزید و هم بزنید. با ملاقه داخل کاسه بکشید و با برگ های جعفری تزئین کنید.