مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: آیا تا به حال مرغ را به همراه لوبیا و نخود درست کرده اید؟ مکزیکی ها یک نوع خوراک دارند که در آن مرغ را با لوبیا و نخود کنار هم قرار می دهند. برای برنج این غذا می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید.
مواد لازم:
-
ران مرغ: 4 عدد
-
برنج قهوهای: 2 پیمانه
-
لوبیای سفید: یک چهارم پیمانه
-
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
-
نخود آبگوشتی: یک هشتم پیمانه
-
پیازچه خرد شده: یک چهارم پیمانه
-
فلفل قرمز: یک هشتم قاشق چایخوری
-
زعفران آب زده: یک قاشق چایخوری
-
پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپخوری
-
روغن کنجد: 5 قاشق سوپخوری
-
قرص عصاره مرغ: 1 عدد
روش تهیه:
1. ابتدا ران مرغ را با روغن کنجد، فلفل قرمز و سیاه مخلوط میکنیم و دو دقیقه ورز میدهیم؛ سپس روی آن را میپوشانیم و به مدت 5 ساعت در یخچال میگذاریم؛ سپس لوبیای سفید و نخود آبگوشتی را به مدت 10 ساعت خیس میکنیم؛ میگذاریم کاملا بپزند.
2. رانهای مرغ مزهدار شده را با روغن کنجد سرخ و سپس نخود و لوبیای سفید پخته را اضافه میکنیم. زعفران آب زده، قرص عصاره پودرشده و پیاز سرخ شده را نیز اضافه میکنیم. 2 پیمانه آب جوش روی خوراک ریخته و میگذاریم تا بپزد. درنهایت پیازچه خرد شده را افزوده و میگذاریم خوراک کاملا غلیظ شود.
3. برنج قهوهای را به صورت کته آماده می کنیم؛ یعنی به همراه 4 پیمانه آب و یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی حرارت گذاشته و صبر میکنیم تا آب برنج کاملا کشیده شود؛ به مدت 20 دقیقه آن را دم و درون یک کاسه فشرده میکنیم. حال برنج فشرده شده را درون بشقاب برگردانیم و یک تکه مرغ را روی برنج میگذاریم و از حبوبات دور آن میریزیم یا برنج را درون ظرف میکشیم و خوراک مرغ را دور برنج میکشیم و به سلیقه دلخواه تزئین می کنیم.