بيوگرافي حميد گودرزي
دوم آذر ???? در خانواده اي با اصالت تهراني صد در صد متولد شد . فرزند اول زوج جوان و تحصيلکرده . روشنفکر و متمولي بود که در منزلي واقع در ميدان آرژانتين تهران به دنيا آمد و در همان محله رشد کرد و بزرگ شد . پدر حميد تاجر فرش تحصيل کرده است و مادرش بر غم داشتن تحصيلات عاليه و موقعيت اجتماعي و اصالت خانوادگي خانه دار است . بعد از حميد يک دختر هم در اين خانواده به دنيا آمد که در رشته ي گرافيک فارغ التحصيل شد و هم اينک دنبال ادامه ي تحصيل در رشته ي حقوق است و دوست دارد کار وکالت کند .
حميد با مادرش تنها ?? سال اختلاف سني دارد . و همين موضوع باعث شد حرف او را بهتر از پدر بفهمد و درک متقابلي بين ايندو در حد عالي بوجود آيد که هنوز هم ادامه دارد . او بر خلاف ساير بچه هاي طبقه ي مرفه و بالاي شهري پر شر و شور بود و از خاطرات بچگي اش او همين يک نمونه بس که کلاس اول دبستان و در همان هفته ي اول تحصيل روزي تمام کتابهايش را به دوره گردي داد و به جايش گوجه سبز گرفت و خورد !!!
حميد هميشه با صراحت مي گويد که مشوق من در بازيگري فقط خودم هستم !!! او درست مي گويد چون بر خلاف بسياري مشاهير نه فقط مورد تشويق خانواده ونزديکان قرار نگرفته بلکه براي مخالفت با نظر آنها و رفتن به مسير دلخواه خود انرژي زيادي را طي دو سال صرف کرده .
حميد در سال ???? ديپلم گرفت و در کنکور شرکت کرد و در رشته ي دندانپزشکي قبول شد و درست شبي که پدر و مادرش به مناسبت اين موفقيت بزرگ پسرشان مهماني گرفته بودند جنجال و ماجراي انتخاب او شروع شد ... حميد مصمم بود که خودش شغل و آينده اش را انتخاب کند و والدين وقتي شنيدند او مي خواهد دنبال هنر و بازيگري برود و پزشکي را فدا کند به هر وسيله سعي ميکردند که او را منصرف کنند ...
گپي با حميد گودرزي : خرجي خانه دست همسرم است
هر چند حميد گودرزي زياد اهل گفت و گو نيست و تا جايي که بتواند از نزديک شدن به مطبوعات خودداري مي کند.حال مصاحبه او را بخوانيد:
در حال حاضر مشغول ايفاي نقش در چه فيلمي هستيد؟
« گناه من» را آماده اکران دارم . فيلمبرداري «انعکاس» هم تقريبا 10 روز ديگر تمام مي شود.
قرار داد تازه اي امضا نکردي؟
مدت زيادي نيست که خودش را به عنوان يک چهره مطرح درسينماي ايران نشان داده اما طرفداران فراواني دارد. او از معدود هنرپيشه هاي جوان سينماي ايران است که وقتي مقابل دوربين قرار مي گيرد حرکات مصنوعي به نمايش نمي گذارد و به قول خودش «صادقانه » بازي مي کند.
بازي هاي واقعي حميد گودرزي خيلي ها را به اين نتيجه رسانده که او مي تواند به ايفاي نقش در فيلم هاي ماندگار سينماي ايران بپردازد و شخصيت جاودانه اي خلق کند.
براي يکي ، دو قرار داد صحبت کرده ام اما صبر کنيد قطعي شود بعد درباره اش حرف بزنيم.
کدام يک از فيلم هايت را بيشتر دوست داري؟
همه فيلم هايي که تاکنون بازي کرده ام برايم لذت بخش است اما اگر بخواهيد اسم ببرم بي وفا، بازنده و گناه من.
و از بين کارهاي تلويزيوني ؟
مسافري از هند ، تب سرد، کمکم کن، کارهاي خوبي بودند. نقطه اوجش هم آن طوري که خودم مي دانم مسافري از هند.
نقش هاي خاصي بوده که آروز کني کاش آن را به تو مي دادند؟
نقش آلپاچينو در پدر خوانده و نقش رابرت دنيرو در « هيئت» برايم رويايي هستند احتمالا همه بازيگران دنيا آرزوي اين نقش ها را دارند.
سوپراستار را تعريف کن؟
سوپراستار يعني هنرپيشه اي که فروش فيلم را تضمين کند و براي تهيه کننده برگشت مالي داشته باشد اگر هنرپيشه اي فروش فيلم را بالا ببرد يعني مورد قبول مردم هم هست و به اصطلاح سوپراستار آنهاست.
در ايران سوپر استار داريم؟
بله .
کي؟
رضا گلزار، خودم ! امين حيايي! بهرام رادان و محمدرضا فروتن، البته فروتن قبلا خيلي بيشتر در فروش فيلم ها تاثير داشت الان وضعيتش کمي فرق کرده.
موقع اکران فيلم بازنده شايعه شده بود با فروتن مشکل داري؟
نه هيچ مشکلي نبود . مناين شايعه را نشنيدم .واقعا مي گفتند ما با هم مشکل داريم؟
بدترين خبري که در سينما شنيدي چه بود؟
به خاطرفوت رسول ملاقلي پور خيلي ناراحت شدم. واقعا حيف شد . کارگردان بزرگي را از دست داديم.
بزرگ ترين حاشيه اي که برايت درست شد و خيلي اذيتت کرد چه بود؟
هيچ وقت به آن صورت حاشيهد خاصي نداشتم فقط يک بار گفتند از همسرش جدا شده که زياد مهم نبود و اذيتم نکرد اصولا زياد سمت حاشيهد نمي روم حاشيه هم سمت من نمي آيد.
متولد چه روز و چه سالي هستي ؟
دوم آذر سال 56
در کدام شهرو کدام محله بزرگ شدي؟
در تهران ، خانه مان ميدان آرپانتين بود زياد جابه جا نشديم.
کدام شهرها را دوست داري؟
در ايران به رامسر خيلي علاقه دارم.شهر بسيار زيبايي است و طبيعت آرام بخشي دارد .
در بين شهرهاي جهان کدام يک را مي پسندي؟
در اروپا لندن و پاريس خيلي خوب است ودرآمريکا هم نيويورک.
براي بيلبورد و تبليغ کالاهاي مختلف پيشنهاد تازه اي نداري؟
يکي دو تا پيشنهاد دارم ولي احتمالا باهمان شرکت «درسا» تمديد مي کنم بيلبوردهاي قبلي «درسا» الان از سطح شهر جمع شده و شرکت منتظر است تا اجناس جديدش به ايران وارد شود. احتمالا به زودي قرار داد تازه اي امضا مي کنم.
به نظرت ثروت بهتر است يا شهرت؟
ثروت.
مگر شهرت، ثروت نمي آورد ؟
در کار ما اينطوري نيست. در بعضي کارها مثل فوتبال شهرت به قول ما ثروت هم مي آورد اما در بازيگري اصلا اينطوري نيست.
همسر گودرزي با شهرتش مشکلي ندارد؟
نه به هيچ وجه.
بهترين هديه اي که تاکنون به همسرت دادي چه بود؟
خانم ها به طور معمول جواهر دوست دارند.نمي دانم بهترين هديه کدام بود ولي فکر مي کنم جواهربود.
بهترين هديه اي که خودت تا امروز گرفتي ؟
هديه کلا چيز خوبي است اگر به من باشد از هديه هاي که گرفته ام راضي هستم و همه آنهاد را دوست دارم.
چه اتومبيلي سوار مي شوي؟
تويوتا کمري.
رابطه ات با بقيه ورزش ها چطور است؟
کم و بيش ورزش مي کنم .
در چه رشته هايي سابقه فعاليت داري؟
دو سال بوکس کار کردم. بدنسازي هم جزو برنامه هايم بود. غير از اينها شنا و فوتبال را خيلي دوست دارم.
رابطه ات را با اينترنت چطور است؟
در حد نياز استفاده مي کنم اگر دنبال چيزي باشم مي روم مي گردم و پيدا مي کنم. اصلا فلسفه اينترنت همين است . من مثل آدم هايي نيستم که صبح تا شب از اين سايت به آن سايت مي روند ود به کامپيوتر خود معتاد شده اند نمي دانم شايد آنها کار درستي انجام مي دهند هر کس روش خودش را دارد.
هوادارانت از چه راهي مي توانند با تو ارتباط برقرار کنند؟
يک سايت دارم ولي متاسفانه الان بسته شده قصد دارم دوباره آن را فعال کنم.
بازي کردن در چه نقشي را ترجيح مي دهي؟
بيشتر خانوادگي و ملودرام دوست دارم. چون معتقدم مردم به اين فيلم ها علاقه بيشتري دارند فيلم هم يک نوع وسيله ارتباط است شما بايد ببيني مخاطب چه چيزي دوست دارد و هماند را ارائه کني