مجله آشپزی مثبت: این سالاد تایلندی یک سالاد نودل است که با میگو و انواع سبزیجات مختلف درست میشود. سس منحصر به فرد این سالاد آن را تبدیل به یک سالاد خوشمزه و خوش طعم کرده است.
مواد لازم برای 2 نفر
-
6 ق س روغنزیتون
-
2 ق س سس سویا
-
1 ق س شکر قهوهای
-
3 ق س آبلیمو
-
1 ق س فلفل قرمز ساطوری شده
-
500 گرم میگو
-
1 بسته نودل
-
1 پیمانه دانه سویا بو داده
-
4 پیمانه کاهوی خرد شده
-
2 /1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
-
2 /1 پیمانه فلفل شیرین خرد شده
-
گشنیز و نعنای خرد شده برای تزیین
-
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. میگوها را آغشته به نمک و فلفل کرده، آنها را داخل تابه سرخ کنید. نودل را هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزیدتا سرد شود.
2. در این میان سس را آماده کنید. در یک کاسه کوچک بقیه روغنزیتون را با سس سویا، شکر قهوهای، آبلیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید.
3. در یک کاسه مناسب نودل را بریزید، سپس روی آن کاهوی خرد شده، گوجهفرنگی، فلفل خرد شده، دانههای سویا و میگوهای سرخ شده را بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا میتوانید سالاد را با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
یه جور دیگه
شما ميتوانيد به جاي شكر قهوهاي از شكر سفيد هم در اين سالاد استفاده كنيد.