0

شازده_کوچولوی_تمیز

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

شازده_کوچولوی_تمیز

#شازده_کوچولوی_تمیز

داستانی با #هدف یادآوری تمیز بودن کودکان

« ویژژژژژژژژژ ! » شازده کوچولو دوست داشت کثیف باشد. ملکه گفت : « اول دست هایت را بشوی. بعد برو سراغ خوردن کیک ! » شازده کوچولو پرسید : « چرا ؟ » ملکه جواب داد : « چون توی حیاط بازی می کردی. »

آشپز گفت : « دست هایت را بشوی ! » شازده کوچولو پرسید : « چرا ؟ » « چون با گربه بازی می کردی. یادت باشد که دست هایت را خوب خشک کنی. » پادحاکم گفت : « دست هایت را بشوی ! » شازده کوچولو گفت : « چرا ؟ من تا به حال دو بار آن ها را شسته ام. » پادحاکم گفت : « باز هم باید دست هایت را بشویی زیرا همین الان سر لگن نشسته بودی. » خدمتکار گفت : « دست هایت را بشوی ! » « من دست هایم را بعد از بازی کردن در حیاط شستم. بعد از بازی کردن با گربه شستم. بعد از عطسه کردن شستم .... » شازده کوچولو پرسید : « چرا باید این قدر دست هایم را بشویم ؟ » خدمتکار گفت : « به علت وجود میکروب دیگر چیست ؟ » خدمتکار گفت : « موجود وحشتناکی است که در چیزهای کثیف و روی بدن حیوانات و در عطسه ما زندگی می کند. میکروب ها می توانند وارد غذا شوند و با غذا خودشان را به شکمت برسانند. بعد از آن می توانند تو را بیمار کنند. » شازده کوچولو پرسید : « میکروب چه شکلی است ؟ » خدمتکار جواب داد : « از تمساح هم بد قیافه تر است. » شازده کوچولو گفت : « من که روی دست هایم تمساح ندارم ! » خدمتکار گفت : « میکروب از تمساح خیلی کوچک تر است این قدر کوچک که نمی توان آن را دید. » شازده کوچولو گفت: « پس بهتر است دست هایم را دوباره بشویم. آیا بعد از شستن دست هایم دوباره آن ها را بشویم ؟ » خدمتکار گفت : « سر به سرم نگذار. کیکت را بخور. » این بار شازده کوچولو از خدمتکار پرسید : « خودت دست هایت را شستی ؟ »

از کودک بپرسید :

- اگر دست های مان را نشوییم چه اتفاق می افتد ؟

- شستن دست ها چه فایده ای دارد ؟

- بعد از چه کارهایی بهتر است دست های مان را بشوییم؟
k
به کودک بگویید :

« شستن دست ها به ما کمک می کند که کمتر بیمار شویم و همین سلامت بودن به ما فرصت بازی و شادی بیشتر را می دهد. اگر حواست به شستن دست هایت باشد و همیشه تمیز باشی پیش من جایزه داری » و در روزهای بعد به ازای هر بار شستن دست هایش قبل از غذا و بعد از رسیدن به خانه ، یک ضربدر روی آینه بزنید و به او بگویید که با رسیدن ضربدرها به عددی که تعیین کرده اید. می تواند به آن جایزه برسد.

جمعه 13 آذر 1394  2:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها