#کیک_ماست
موادلازم :
مربا یا مارمالاد 60 گرم
آب 150 میلی لیتر برای مخلوط کردن با مربا
ژلاتین برای مخلوط کردن با آب و مربا دو قاشق چایخوری در حدود 5 گرم
آب برای حل کردن ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شیر 100 میلی لیتر
شکر برای حل کردن در داخل شیر 50 گرم
ژلاتین، برای مخلوط کردن با بقیه مواد یک و یک دوم قاشق غذاخوری
آب برای حل کردن ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم
ماست 200 گرم
آبلیمو یک و یک دوم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را در میزان تعیین شده آب خیس می کنیم تا یک ربع خیس بخورد.
2. مربا را از الک گذرانده با آب می گذاریم روی حرارت قبل از جوش زدن از روی حرارت برداشته با ژلاتین مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد و سفت شود.
3. شیر را با شکر مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم قبل از جوش آمدن از روی حرارت برداشته با ژلاتین خیس خورد مخلوط می کنیم.
4. خامه را می زنیم تا حدی که کمی سفت شود و با ماست و آبلیمو و لیکور مخلوط می کنیم. به این مایه شیر و ژلاتین را هم اضافه می کنیم. این مایه را بر روی ژلهٔ مربا می ریزیم تا سفت شود.