0

فیله_مرغ_وقارچ

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

فیله_مرغ_وقارچ

#فیله_مرغ_وقارچ

مواد لازم :

فيله مرغ: 16 عدد
پياز متوسط، ساطوري: يك عدد
قارچ ورقه‌اي:200 گرم
روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
سير، ساطوري: يك عدد
پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم
نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. فيله‌هاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك دهيد. نصف روغن را در يك تابه داغ كرده و مرغ‌ها را در سه نوبت نمك و فلفل پاشيده و سرخ كنيد. حدود پنج دقيقه مرغ‌ها را سرخ كنيد تا رنگ آن عوض شود.

2. در همين زمان و در يك تابه ديگر روي شعله متوسط بقيه روغن را داغ كرده و سير، قارچ و پياز را پنج دقيقه تفت دهيد تا نرم شود، حالا نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.

3. مرغ‌ها را در يك ظرف نسوز چيده و پنير و مايه قارچ را روي آن ریخته و 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير آب شود.
 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:فیله_مرغ_وقارچ

پاسخ به:فیله_مرغ_وقارچ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 11 آذر 1394  4:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها