0

نخوداب پاییزی، غذایی خونساز و سبک

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نخوداب پاییزی، غذایی خونساز و سبک

مجله آشپزی مثبت - دکتر مینا محبی*: این غذا حاوی گوشت ونخود است که مزاج گرم و تر دارند و جزو غذاهای خونساز و سبک به شمار می آیند؛ یعنی به راحتی هضم شده و بدن، آنها را بدون زحمت مصرف می‌کند و از  آن بقایا و یا مواد زائد اندکی می‌ماند. این غذا برای همه‌ افراد در فصل پاییز، برای بیماران رو به بهبود (دوران نقاهت) ، اطفال در سنین رشد و افراد پیر و نحیف به شرطی که منع مصرف گوشت و نخود نداشته باشند، مناسب است.
 

نخوداب پاییزی



مواد لازم

  • 180 گرم گوشت گردن گوسفند
  • 1 پیمانه نخود خام
  • 1عدد  پیاز متوسط
  • 2 عدد  هل سبز درشت
  • 2 عدد  چوب دارچین لوله ای
  • 1 عدد  میخک
  • 1 ق س  زعفران دم کرده
  • به میزان لازم نمک


طرز تهیه:

1. نخود را از شب قبل خیسانده و با یک عدد پیاز در قابلمه (ترجیحا دیگ سنگی ) خوب بپزید تا له شود، سپس  نخود را بکوبید و آب آن را  به وسیله صافی بگیرید.

2. آب نخود را داخل یک قابلمه مناسب بریزید. 180 گرم گوشت گردن گوسفند را به آب نخود اضافه کنید. هل ، میخک و دارچین و مقداری نمک را هم اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

3. صبر کنید تا گوشت کاملا له شود. در انتها زعفران دم کرده را اضافه کنید. صبر کنید تا نخود آب جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظزتان بریزید و سرو کنید.

* متخصص طب سنتی

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 10 آذر 1394  11:10 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها