وبلاگ نویسان همیشه به دنبال راهکاری برای بالا بردن ترافیک وبلاگ خود هستند. آنها همیشه به دنبال راههای پیشرفته هستند که کار را یک شبه انجام دهد! اما غافل از اینکه برای جذب ترافیک بالا، نیاز به انجام کارهای سخت نیست. آنها فقط باید به انجام وظیفهی خود مشغول باشند...
برخی از روشها شامل جریمه از طرف موتور جستجو هستند و دیگر به چنین وبلاگهایی بازدید نمیفرستند. اما ما در اینجا به شما ۶ راه جذب ترافیک کاملاً کاربردی برای وبلاگ را آموزش میدهیم، که به شما کمک خواهد کرد تا خوانندهی بیشتری به وبلاگ خود بکشانید.
ترافیک همان خوانندهای است که به وبلاگ شما میآید؛ هر چه بیشتر باشد، بهتر است. ممکن است راههای زود بازده اما خطرناک وجود داشته باشد، که این کار را برای شما سریع انجام دهند، اما عواقب کار با خودتان است. به همین دلیل بارها تذکر داده میشود که برای بالا بردن ترافیک وبلاگ دست به کارهای غیر اخلاقی نزنید.
اما، در عوض اینکه به فکر کوتاه مدت باشید، به شما توصیه میکنم که به فکر بلند مدت باشید و سعی کنید حتی نفر به نفر بازدید کننده جذب کنید و از اصول اخلاقی وبلاگ نویسی تبعیت کنید. خواهید دید پس از مدتی پیشرفت شما تثبیت میشود.
در ادامه به شما روشهایی را ارائه میدهم که در بلند مدت نتایج خوبی را برای وبلاگ شما در بر خواهد داشت. از همین الان میتوانید روی آنها کار کنید.
مطالبی بنویسید که نظر دیگران را جلب کند و آنها به شما پیوند دهند
میدانیم که پیوندهای برگشتی به وبلاگ بسیار مهم هستند. گاهی اوقات شما به صورت پولی یا به اجبار این نوع پیوند را برای وبلاگ خود دریافت میکنید، ولی گاهی هم دیگران به سبب اینکه از یک مقاله از وبلاگ شما خوششان آمده است، آن پیوند را میدهند. در مورد دوم ارزش لینک بیشتر است و شما به غیر از اینکه توجه خود را روی مقاله معطوف کردهاید، زحمت بیشتری نکشیدید. اگر تعداد این چنین پیوندهایی به وبلاگ شما زیاد شد، بدانید که شما از این نظر کارتان را خوب انجام دادید. البته نظرات مستقیم بازدیدکنندهها هم این را نشان میدهد. همین پیوندها نشانهی خوبی برای گوگل است که بفهمد وبلاگ شما عزیز است!
استفاده از شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی محلی است که کاربران بسیاری بدون محدودیت زمانی و مکانی گرد هم میآید و علایق و داشتههای خود را با جهان به اشتراک میگذارند. یکی از همین داشتهها، نشانی وبلاگهایی است که دارای مطالب مفید هستند. آنها دوست دارند چنین وبلاگهایی را به دوستان خود بشناسانند. آیا دوست دارید که وبلاگ شما هم چنین خاصیتی داشته باشد؟ پس اول باید مطالب جذاب بنویسید و حال آنها را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید.
یکی از این شبکههای اجتماعی کلوب به نشانی cloob.com است که به سادگی میتوانید در آن عضو شده و فعالیت خود را برای به اشتراک گذاشتن مطالب وبلاگ شروع کنید.
گذاشتن نظر در وبلاگهای دیگر
ایجاد ارتباط یک وبلاگ نویس با وبلاگ نویسان دیگر، یک شبکهی گستردهای را میسازد که افراد در آن به تبادل نظرات خود میپردازند. ابزار انجام این کار معمولاً بخش نظرات وبلاگهاست. پس اگر شما هم میخواهید در این شبکه فعالیتی داشته باشید، در وبلاگهای دیگر نظرات مفید گذاشته و پیوند وبلاگ خود را در آن درج کنید. البته سعی کنید این کار را فقط به خاطر پیوند برگشتی انجام ندهید.
در پیوند دادن به وبلاگها و سایتهای دیگران سخاوتمند باشید
لینک دادن به پایگاههای اینترنتی با ارزش از درون وبلاگ، به ارزش وبلاگ شما میافزاید. فراموش نکنید که این پیوندها باید کاملاً با موضوع مقاله و وبلاگ شما مرتبط باشند و برای این کار تا جایی که میتوانید از بخش “پیوندهای وبلاگ” استفاده نکنید. بلکه از درون متن مقاله به نوشتههای با موضوع مشابه دیگران پیوند دهید.
خیلیها فکر میکنند با پیوند دادن به دیگران، فقط از رتبهی وبلاگ آنها کاسته میشود. دقت کنید که این یک رابطه بُرد بُرد است. یعنی شما هم با این کار رتبهای دیگر میگیرید که شاید ارزشش بیشتر باشد.
نشانی وبلاگ را در امضاء نامههایتان قرار دهید
سرویسهای ایمیلدهی، معمولاً بخشی دارند به نام امضاء (Signature). این امضا معمولاً در پایین تمامی نامههای ارسالی پیوست میشود. پس شما با امضاء خود میتوانید آن چیزی را که میخواهید به رایگان تبلیغ کنید. با این کار دیگران از نشانی وبلاگ شما آگاه شده و ارتباط شروع میگردد.
نوشتن پست میهمان
اگر دیده باشید، معمولاً سایتها یا وبلاگهایی هستند که بخشی به نام “پست میهمان” دارند. در این بخش، نویسندگان دیگر وبلاگها میتوانند مطالب خود را منتشر کنند و به اصطلاح برای آن بنویسند. با این کار یک پیوند برگشتی به همراه مشخصات شما، به وبلاگ شما داده میشود. این هم یکی دیگر از راههای افزایش شاخههای ارتباطی، برای افزایش ترافیک وبلاگ است.