مواد لازم
بادمجان:2 عدد
عدس پخته: یک چهارم پیمانه
برنج پخته شده: یک دوم پیمانه
رب گوجه: 2 قاشق سوپ خوری
پنیر ریو: یک دوم پیمانه
آب گوشت: 2 پیمانه
قارچ پخته: یک چهارم پیمانه
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
ادویه دلخواه شامل دارچین نمک و فلفل
روش تهيه:
بادمجان را پوست نگیرید. فقط آن را از وسط دو نیم کرده و مواد بخش میانی آن را به کمک یک پاقو خالی نمایید. سپس آن را در آب انداخته و کمی نمک بزنید. پس از چند دقیقه آن را خارج کرده و کاملا بگذارید تا آب آن بیفتدوسپس در روغن سرخ نمایید.
مواد میانی را با هم مخلوط نمایید و سپس داخل بادمجانها را از مخلوط برنج و عدس و پنیر ریو و قارچ ریز شده پخته پر نمایید.
رب را به همراه کمی روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس به آن پیاز داغ و آب گوشت و ادویههای دلخواه را افزوده و بگذاریدتا کمی قوام بیاید. سپس از حرارت برداشته و در یک قابلمه مناسب دلمهها را چیده طوری که سر باز دلمهها کاملا ایستاده و به سمت بالا باشند و از سس در کنار و روی دلمهها ریخته و روی حرارت بسیار کم به مدت تقریبی یک ساعت قرار دهید تا موا د مزه دار شوند و کاملا پخته شود.