مواد لازم:
بادمجان متوسط: 8 تا 10 عدد، کشک: 400 گرم، نان تست: یک بسته، نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ: به میزان لازم، گردو خرد شده یا رنده شده: 100 گرم، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست بگیرید و در آب و نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. بعد از آب و نمک درآورید و روی آنها آب بریزید و با یک پارچه تمیز خشک و سرخ کنید. بادمجان های سرخ شده را با زردچوبه و فلفل و نصف لیوان آب، روی حرارت بگذارید و بپزید و بعد آنها را له کنید و نصف پیاز سرخ شده، نعنا داغ و سیر داغ و مقداری از گردو و کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله اطراف نان تست ها را جدا کنید و آنها را کف یک دیس مستطیل شکل بچینید؛ طوری که فضای خالی بین نان ها نباشد. بعد از مواد، کشک و بادمجان آماده شده روی نان تست ها بریزید و با یک کارد کاملا بپوشانید.
مجددا یک لایه نان تست روی مواد چیده و همین طور با کشک و بادمجان، کامل روی نان ها را پوشش دهید این کار را تا چهار لایه می توانید ادامه دهید.
در نهایت قسمت رو و اطراف آن را با کشک پوشش دهید و روی آن را با نعنا داغ و پودر گردو و پیاز سرخ شده تزئین کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا نان تست نرم شده و بعد برش بزنید و میل کنید. در صورت تمایل می توانید به کشک کمی رنگ خوراکی یا زعفران اضافه کنید و روی کیک را با کشک رنگی بپوشانید.