مواد لازم:
سیب زمینی: 6 تا7 عدد ،
گوشت چرخ کرده: 150 گرم،
فلفل دلمه ریز خرد شده: 1 عدد ،
رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری ،
تخم مرغ: 1 عدد،
نمک، فلفل روغن و آویشن: به میزان لازم ،
پیاز: 1 عدد،
پودر سوخاری: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.
بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.
طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود.
پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید و در دیس چیده و اطراف آن را چند برش گوجه فرنگی و لیمو، زیتون و خیار شور چیده و روی آنها را با سس کچاب تند تزئین کرده و میل کنید.