0

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی

 

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی

 

مواد لازم:

سیب زمینی: 5 تا 7 عدد ، کره: گرم 100، پیاز: 2 عدد بزرگ ، رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را بپزید. پیاز ها را خلال کرده و سرخ کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و خوب له کنید. کره را آب کنید و رب گوجه را به آن اضافه کنید.

کمی آن را تفت دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را هم به آن افزوده و بعد به سیب زمینی اضافه کنید. در نهایت پیازهای سرخ شده را به مواد افزوده و بعد در یک قابلمه تفلون، آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه دم بگذارید.

دو پیازه را با خیار شور و نان سنگک میل کنید. لازم است بدانید هر چه پیاز سرخ شده این خوراک بیشتر باشد، خوشمزه تر می شود.

برای همین به دوپیازه معروف است. یعنی اگر سیب زمینی کوچک بود می توانید دو برابر آن پیاز استفاده کنید.

 

دوشنبه 9 آذر 1394  10:15 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها