پاسخ به:♥♥♥ عاشقانه ها و متن های تاثیر گذار راسخون ♥♥♥
اگه باهات نبودم برات که بودم ، اگه چشات نبودم نگات که بودم ، اگه حرفات نبودم صدات که بودم ، اگه خودت نبودم فدات که بودم ...
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
مي دوني قشنگي زندگي چيه ؟ اينه که تو بي خبر باشي يکي به خاطر تو با خدا راز و نياز مي کنه . تو ممکن است در تمام دنيا فقط يک نفر باشي، ولي براي من تمام دنيا هستي.
به حساب شما ميليون ها گل بنفشه واريز کرديم !! شما مي توانيد از طريق مهر کارت برداشت کنيد ...
دستانم تشنه دستان توست شانه هايت تکيه گاه خستگي هايم ، با تو مي مانم .
با تو مي مانم بي آنکه دغدغه هاي فردا داشته باشم زيرا مي دانم فردا بيش از امروز دوستت خواهم داشت .
يارب دل دوستان پر از غم نکني با تير بلا قامت ما خم نکني اي چرخ تو را به قرآن سوگند يک مو ز سر عزيز ما کم نکني
مرا هر جور خواهي در به در کن جفايت را از اين هم بيشتر کن بزن با عشق خود آتش به جانم ولي آتش نشاني را خبر کن
نور دليل تاريکي بود و سکوت دليل خلوت ، تنها عشق بي دليل بود که تو دليل آن شدي .
غير از غم عشق تو ندارم غم ديگر شادم که جز اين نيست مرا همدم ديگر
دل رو زدم به دريا زدم برات پيامي ، فقط براي اينکه نگي که بي مرامي !
سلام، خوبي ؟ امروز رفتن دکتر ، گفت رگهاي قلبت بسته شده ! شرمنده ديگه راهي براي بيرون اومدنت نيست .
در خلوت من نگاه سبزت جاريست اين قسمت بي تو بودنم اجباريست افسوس نمي شود کنارت باشم بي تو هر ثانيه و هر لحظه من تکراريست
يکي در آرزوي ديدن توست . يکي در حسرت بوييدن توست ولي من ساده و بي ادعايم . تمام هستي ام خنديدن توست .
وصيت کردم بعد مرگم قلبمو اهدا کنن اما گفتن اجازه صاحبش لازمه . اجازه ميدي ؟
از خدا پول خواستم بانک داد ، درخت خواستم جنگل داد ، اتاق خواستم خونه داد ، دسته گل خواستم تو رو داد .