پاسخ به:♥♥♥ عاشقانه ها و متن های تاثیر گذار راسخون ♥♥♥
ليمونخور،ترش ميکني منوفراموش مي کني آدامس بخور تا بادکني منوهميشه يادکني!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
مي دوني 721 يعني چه؟ يعني بين 7 آسمان و 2 دنيا،1 را دوست دارم ، اونم تويي.
کاش قطره اي اشک بودم که در چشمانت متولد مي شدم وبرگونه هايت زندگي مي کردم و برصورتت مي مردم تا بداني چقدر عاشق توهستم.
زودباش از قلبت يک کپي بگير،چون مي خوام اصلشو بدزدم!
ز چشمت اگر چه دورم هنوز پر از اوج و عشق و غرورم هنوز اگر غصه باريد از ماه و سال به ياد گذشته صبورم هنوز
کاش بدوني نبودنت،يا تا ابد نديدنت ،بهونه اي نيست براي از ياد بردنت.
تقديم به کسي که در کنارم نيست ،اما حس بودنش به من شوق زيستن مي دهد.
زياد فکرنکن،امروز همون روزيه که دلم برات تنگ شده!
زندگي کن ولبخند بزن به خاطرآنهايي که با لبخندت زندگي مي کنند.
قشنگترين لحظه هايم را با سخت ترين دقايقت عوض مي کنم تا بداني عاشق ترين پروانه ات بودم ومجنون ترين ديوانه ات هستم.
گل عشق تو هستم شبنمم باش دلم دنياي زخمه مرهمم باش ز درد بي کسي قلبم شکسته به شهر بي کسي ها همدم باش
کاش مي شد قلب ما از ياس بود تک تک گلبرگ آن احساس بود پاک و سبز و ساده و بي ادعا کاش مي شد بهتر از الماس بود کاش مي شد عشق را تفسير کرد عاشقي را با محبت سير کرد
در مکتب ما رسم فراموشي نيست در مسلک ما عشق هم آغوشي نيست مهر تو اگر به هستي ما افتاد هرگز به سرش خاموشي نيست
از ديده به جاش اشک خون مي آيد دل خون شده ، از ديده برون مي آيد دل خون شد از اين غصه که از قصه عشق مي ديد که آهنگ جنون مي آيد
کنار آشنايي تو آشيانه مي کنم فضاي آشيانه را پر از ترانه مي کنم کسي سوال مي کند براي چه زنده اي ؟ و من براي زندگي تو را بهانه مي کنم