سریال جديد مارول يعني «جسيكا جونز» كه از سرویس پخش آنلاين نتفلیکس پخش ميشود باعث شد کاربران رسانههای اجتماعی به خاطر بازی کریستن ریتر در نقش جدیدترین ابرقهرمان اهل هِلز کیچِن منهتن، بسیار هیجانزده شوند. یکی از کاربران توییتر با ديدن اين سريال در حساب خود نوشت: «فقط 35 سال، شخصیتی که واقعا از او خوشم میآید، یک داستان باحال و یک سریال نتفلیکس لازم بود که من اولین کمیکبوکم را بخرم». یک کاربر دیگر هم نوشت: «جسیکا جونز ثابت کرد زنان میتوانند اگر نه بیشتر، اما به اندازه مردها پیچیده، با دل و جرات و متعهد باشند».
سریال «جسیکا جونز» داستان شخصیتي به نام کریستن ریتر را در حالی دنبال میکند که در گذشته به مدت کوتاهی ابرقهرمان بوده اما بعد از یک تراژدی شخصی كه در زندگياش پيش آمده، این کار را کنار گذاشته و سعي دارد به بازسازی زندگی شخصیاش بپردازد. او حالا یک کارآگاه شخصی است که وارد پروندههای جنایی شهر نیویورک میشود. بعد از سریال «Daredevil»، این دومین سریال برنامهریزیشده مارولی نتفلیکس است و سریال بعدی هم «لوک کیج» خواهد بود که شخصیتش به تازگی معرفی شد و نقش او را مایک کولتر بازی میکند.
سریال «جسیکا جونز» طرفدارهای معروف هم دارد. فیبی تونکین ستاره سریال «The Originals» در توییتر نوشت: «من 3 اپیزود از جسیکا جونز را دیدم و کاملا عاشقش شدم». و البته کسانی هم بودند که پیشنهادهای کمککننده و فوقالعادهاي دادند. از جمله یکی از کاربران توییتر نوشت: «نویسندههای جسیکا جونز و Daredevil باید دور هم جمع شوند و سریال پیشدرآمد 13 اپیزودی بیوه سیاه برای نتفلیکس بسازند».