0

آخرين خبرها از فيلم جديد «ريدلي اسکات» منتشر شد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

آخرين خبرها از فيلم جديد «ريدلي اسکات» منتشر شد

آخرين خبرهاي از فيلم جديد «ريدلي اسکات» با نام «بيگانه: پيمان» حاکي از آن است که «مايکل فاسبندر» در اين فيلم در دو نقش متفاوت ظاهر خواهد شد.
«ريدلي اسکات» اخيرا به کشور استراليا سفر کرده تا لوکيشن‌هاي مربوط به فيلم جديد خود تحت عنوان «بيگانه: پيمان» را مورد تحقيق و بررسي قرار دهد. اين فيلم علمي تخيلي قرار است از مارس ۲۰۱۶ طي ۱۶ هفته در مجموعه استوديودهاي فوکس سيدني جلوي دوربين برود.
دولت استراليا قول هر گونه همکاري با اين پروژه سينمايي را داده و اين فيلم از مافيت‌هاي مالياتي مربوط به پروژه‌هاي سينمايي خارجي نيز برخوردار خواهد شد.
«ريدلي اسکات» روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتي که با حضور مقامات سياسي ايالتي و فدرال استراليا از جمله وزير امور خارجه اين کشور در استوديوي فوکس برگزار شد، درباره برخي جزئيات فيلم «بيگانه: پيمان» توضيح داد. «اسکات» گفت: داستان اين قسمت از مجموعه فيلم‌هاي علمي تخيلي بيگانه که «پيمان» نام دارد،از پايان داستان «پرموتئوس» در سال ۲۰۱۲ ميلادي روايت شده و مستقيما با داستان اولين قسمت از فيلم «بيگانه» در ارتباط است.
وي افزود: ايده ساخت «پرموتئوس ۱» برگرفته از نااميدي من از فيلم سينمايي «بيگانه ۱» است. اين کارگردان هاليوودي عنوان کرد: داستان اصلي «پيمان» درباره افراد يک فضاپيماست که به اشتباه يک سياره متحرک را به سمت يک سرزمين موعود کشف نشده راهنمايي مي‌کنند ولي در ادامه با واقعيت روبرو شده و مشکلات فراواني پيش رويشان قرار مي‌گيرد.
«اسکات» در صحبت‌هايش اگرچه تأييد کرد که «فاسبندر» در اين فيلم در دو نقش ظاهر خواهد شد ولي نام بقيه بازيگران را فاش نکرد و گفت: هنوز قراردادي امضاء نشده است. وي همچنين در ادامه متذکرد شد: براي فيلمم به دنبال بازيگران استراليايي است، اصلا اين در خون من است که همواره براي فيلم‌هايم دنبال بازيگران استراليايي باشم.
بنا بر اين گزارش، مقامات سينمايي استراليا تخمين زده‌اند که ساخت فيلم «بيگانه: پيمان» در اين کشور ۶۰۰ موقعيت شغلي ايجاد خواهد کرد. اين فيلم سينمايي قرار است اکتبر سال ۲۰۱۷ ميلادي اکران شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 7 آذر 1394  12:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها