0

کارگردان فيلم «خدايان مصر» مجبور به عذرخواهي شد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کارگردان فيلم «خدايان مصر» مجبور به عذرخواهي شد

انتخاب بازيگران سفيدپوست براي فيلمي اساطيري درباره مصر باستان انتقادات زيادي را متوجه کارگردان فيلم «خدايان مصر» و شرکت فيلم‌سازي لاينزگيت کرده است.
الکس پروياس کارگردان «خدايان مصر» و استوديوي فيلم‌سازي لاينزگيت براي تنوع نژادي کم بازيگران در فيلمي درباره اسطوره‌هاي مصر باستان عذرخواهي کردند.
پروياس در متن عذرخواهي خود آورده است : «فرايند انتخاب بازيگران يک فيلم متغيرهاي پيچيده‌اي دارد، اما اين امري واضح است که انتخاب بازيگران فيلم بايد از تنوع بيشتري برخوردار مي‌بود. من صميمانه از آن‌هايي که از انتخاب‌هاي ما رنجيده‌اند، عذرخواهي مي‌کنم.»
استوديوي فيلم‌سازي لاينزگيت هم دراين باره گفت : «ما به مسئوليت خود براي انتخاب صحيح بازيگران براي نمايش تنوع نژادي و فرهنگ برهه‌اي از تاريخ که قصد نمايش آن را داريم، واقف هستيم. در اين مورد به خصوص ما در انتخاب صحيح بازيگران دچار اشتباه شديم و از اين بابت صميمانه پوزش مي‌طلبيم. شرکت لاينزگيت عميقا متعهد است که در فيلم‌هاي خود تنوع نژادي را براي تماشاگران به نمايش بگذاريم. ما به تلاش خود براي رسيدن به هدف ادامه خواهيم داد.»
عذرخواهي استوديوي فيلم‌سازي لاينزگيت و کارگردان «خدايان مصر» در نقطه مقابل برخورد ريدلي اسکات با انتقاداتي مشابه درباره بازيگران فيلم «خروج، پادشاهان و خدايان» قرار مي‌گيرد. اسکات از انتخاب دو بازيگر سفيدپوست (کريستين بيل و جوئل ادگرتون) براي نقش‌هاي اصلي فيلم دفاع کرده بود و انتقادات وارد شده به فيلم را نپذيرفته بود. نمايش فيلم «خروج، پادشاهان و خدايان» به دليل اشتباهات تاريخي فراوان در مصر ممنوع شده بود.
«خدايان مصر» از 26 فوريه 2016 به سينما خواهد آمد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 7 آذر 1394  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها