مجله آشپزی مثبت - مریم بنایی فر: ذائقه هر آدمی با دیگری فرق می کند. من خودم اصلا غذای ترش دوست ندارم اما کسانی را می شناسم که عاشق غذای ترش هستند و لب به غذاهای شیرین نمی زنند. معمولا غذاهایی که در آنها از دانه های انار استفاده می شود بستگی به ذائقه فرد می تواند ترش و یا ملس باشد. در این مطلب غذایی باب میل آنها که غذاهای ترش دوست دارند را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای 2 نفر
-
2 عدد بلدرچین
-
2 ق س رب انار ترش
-
1/2 پیمانه دانه انار خشک
-
1 لیتر آب
-
1 عدد پیاز
-
1 ق چ ادویه دلخواه
-
به میزان لازم کره
طرز تهیه:
1. ابتدا بلدرچینها را بعد از پاک کردن و شستن، کاملا خشک کرده و سپس آنها را در یک تابه با مقداری کره سرخ کنید.
2. در این میان در یک ظرف جداگانه پیاز را رنده کرده و آن را با ادویه دلخواهتان مخلوط کنید. رب انار را با آب رقیق کنید، سپس آن را به مواد اضافه کنید.
3. مواد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. بعدازآنکه بلدرچینها سرخ شدند، آنها را داخل قابلمه قرار دهید. دانههای انار را هم به مواد اضافه کنید.
4. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سس غذا کاملا غلیظ شود، سپس آن را با کته زعفرانی سرو کنید.
فوتوفن
سس این غذا معمولا ترش است و از دانههای انار ترش برای تهیه آن استفاده میشود.