میوه ها، سبزیجات و پنیر به سفید شدن دندان ها کمک می کنند
میوه ها، سبزیجات و پنیر به سفید شدن دندان ها کمک می کنند
اجتناب از مصرف غذاهايي که باعث ايجاد لکه بر دندانها مي شود، مي تواند به سفيد نگه داشتن دندانها کمک کند.
دکتر ريموند پادگان ، استاد دانشگاه و رئيس گروه دندان پزشکي در اين خصوص مي گويد: «امروزه در بين بسياري از افراد که از تکنيکهاي سفيد کردن دندانها استفاده کردهاند اين نگراني وجود دارد که چگونه مي توانند سفيدي دندان خود را حفظ کنند.»
ميوههاي سفت و سبزيجات مثل سيب، لوبيا سبز، گل کلم، هويج و کرفس در هنگام جويدن به مالش سطح دندانها کمک ميکنند و جريان بزاق را افزايش مي دهند که اين عمل باعث خنثي شدن محيط اسيدي دهان مي شود و از دندان ها محافظت مي کند.
فرآورده هاي لبني، به ويژه گروهي که داراي کلسيم بالا هستند از جمله پنير به سفيد نگهداشتن دندان ها کمک مي کنند. اين امر به دليل وجود اسيد لاکتيک موجود در اين محصولات است که از پوسيدگي دندان جلوگيري مي کند. همچنين پنير سفت نيز در حذف ذرات غذايي که بر روي دندان ها باقي مانده، نقش بسزايي دارد.
مردم نيز بايد با محدود کردن و يا خودداري از مصرف غذاها و محصولات ديگر که باعث لکه هاي دنداني مي شوند مانند تنباکو، سس سويا، نوشابه ها و زغال اخته، از بروز اين عارضه جلوگيري کنند، زيرا بايد توجه داشت که سفيد کردن دندانها باعث اثرات کوتاه مدتي مانند ايجاد حساسيت در دندان ها مي شود و استفاده بيش از حد از سفيد کننده هاي دنداني منجر به آسيب هاي دائمي از جمله فرسايش ميناي دندان مي شود.
|
تشکرات از این پست