وب سایت آشپزی: اگر دوست دارید یک پیتزای خوشمزه و تند را در خانه درست کنید، حتما پیتزا سالامی تند را امتحان کنید. بعد از خوردن این پیتزا احساس می کنید آتشی درون دهانتان است!!
مواد لازم:
-
آرد 200 گرم
-
مایه خمیر 10 گرم
-
شکر 1/2 قاشق چای خوری
-
نمک به میزان لازم
-
شیر ولرم 1/8 لیتر
-
روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری
-
گوجه فرنگی 6 عدد
-
فلفل سبز ریز 6 عدد
-
پنیر ورقه ای 60 گرم
-
کالباس سالامی به صورت ورقه ای 50 گرم
طرز تهیه:
1- یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را 15 دقیقه میگذاریم بماند تا وربیاید.
2- سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم 20 دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.فر را تا 180 درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.
3- ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود 20 الی 30 دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.
![روش پخت پیتزای سالامی تند روش پخت پیتزای سالامی تند](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/9/5/711987_727.jpg)
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد.
توجه:
مواد لازم یاد شده برای 4 نفر میباشد.