#ته_چین_پلو_شیرازی
مواد لازم براي 4 نفر
3 پيمانه برنج
2 تكه سينه مرغ
3 عدد بادمجان
4 قس زرشك
1 قس شكر
1 پيمانه ماست پرچرب
مقداری روغن سرخکردنی
1 عدد پياز
مقداري نمك، فلفل و زردچوبه
4 قس زعفران دمكرده
2 عدد زرده تخممرغ
4 /1 پيمانه روغن
1 پيمانه آب مرغ
1 برنج را در مقداري آب به مدت يكي دو ساعت خيس كنيد. بادمجانها را پوست بكنيد و حلقهاي خرد كنيد، بعد كمي نمك بزنيد و كناري بگذاريد. بعد از اين مدت بادمجانها را با دستمال تميز خشك و در مقداري روغن سرخ كنيد. وقتي بادمجانها خوب سرخ شدند آنها را از روغن بيرون بياوريد و كناري بگذاريد.
2 پياز را پوست بكنيد و خرد كنيد. در قابلمهاي مرغ را با پياز و مقداري نمك، فلفل و زردچوبه بپزيد. بعد از پخت مرغ، آنها را ريش ريش كرده و كناري بگذاريد.
3 برنج را به روش معمول در آب جوش بريزيد، نرم كه شد آبكش كنيد. زرشك را با مقداري روغن و شكر تفت دهيد. براي حل شدن شكر ميتوانيد يك قاشق زعفران دمكرده اضافه كنيد و بعد از روي حرارت برداريد.
4 در كاسهاي دو زرده تخممرغ را بريزيد و با چنگال بزنيد تا يكدست شود. نمك،روغن و ماست را به زردهها اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بقيه زعفران دمكرده را بيفزاييد و مخلوط كنيد.
5 قالب مورد نظر يا قابلمه را چرب كنيد. برنج را به مايه تخممرغ اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا همه برنج به مواد آغشته شود. مقداري از برنج آغشته به مايه تخممرغي را در ته ظرف بريزيد و پهن كنيد. با پشت قاشق فشرده كنيد.
6 حالا روي برنج، بادمجانهاي سرخشده را بچينيد. روي بادمجانها، مرغ خردشده و بعد زرشك بريزيد. حالا مقداري برنج روي مواد بريزيد و فشرده كنيد.
نكته: اگر حجم قالب زياد است ميتوانيد به همين ترتيب لايهلايه مواد را بچينيد.
7 قالب را روي حرارت زياد بگذاريد تا برنج بخار كند. بعد از اين مدت آب مرغ را روي برنج بريزيد و بعد حرارت را كم كنيد و دمكني بگذاريد. به مدت يك ساعت تهچين ميپزد و آماده ميشود.
بعد از پخت، تهچين را به صورت قالبي در ظرف دلخواه برگردانيد و با زرشك تزئين كرده و سرو كنيد.