0

«تخم مرغ جیبی» یا تخم مرغ آب پز بدون پوست

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

«تخم مرغ جیبی» یا تخم مرغ آب پز بدون پوست

وب سایت سوران: برای شروع به ازای هر تخم مرغ یک پیمانه آب در نظر بگیرید. کنترل مقدار آب مهم هست چون مقدار آب بر میزان انرژی گرمایی ذخیره شده در آب و نهایتا زمان پخت تاثیر داره. به آب کمی نمک و سرکه اضافه کنید. سرکه علاوه بر کمک به منعقد شدن سفیده، تخم مرغ رو خوشمزه می کنه چون اسید در آشپزی حکم کیمیاست.
 

تخم مرغ آب پز بدون پوست (تخم مرغ جیبی)



وقتی آب کاملا جوش اومد، زیر ظرف رو خموش کنید ولی بذارید روی اجاق بمونه. تخم مرغ ها رو داخل آب بشکنید و در ظرف رو ببندید. اگه درعکس اول پست ببینید، من تخم مرغ رو به آرومی نشکستم و نتیجه باز هم عالی شد و لذا ما به زرت قاطر نتیجه می گیریم که دشمن تخم مرغ جیبی بهینه تلاطم آب هست و لاغیر!

تخم مرغ آب پز بدون پوست (تخم مرغ جیبی)



بعد از سه دقیقه اولی رو چک کردم.

تخم مرغ آب پز بدون پوست (تخم مرغ جیبی)



فرم اون عالی بود ولی هنوز زرده برای سفت تر شدن جا داشت. تخم مرغ رو حتما روی دستمال یا حوله تمیز بگذارید تا خشک بشه.

تخم مرغ آب پز بدون پوست (تخم مرغ جیبی)



بعد از چهار دقیقه دومی رو چک کردم. اون همونی بود که از ارتفاع زیادتر شکسته شده بود و فقط کمی اطرف اون احتیاج به تمیزکاری با چاقو داشت.

تخم مرغ آب پز بدون پوست (تخم مرغ جیبی)


برای جمع بندی روش:

- به ازای هر تخم مرغ یک پیمانه آب به کار ببرید.

- به آب نمک و سرکه بزنید و اون رو به جوش بیارید.

- زیر اون رو خاموش کنید و تخم مرغ ها رو اضافه کنید.

- در ظرف رو ببندید.

- پس از چهار دقیقه تخم مرغ ها آماده هستن.

- با نمک و فلفل تازه کوبیده و به عنوان تزیین غذاها سرو کنید.

تخم مرغ آب پز بدون پوست (تخم مرغ جیبی)

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 4 آذر 1394  10:52 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها